16 / 05 / 2024

bursa geçit plansız yapılaşma sorunu

bursa geçit plansız yapılaşma sorunu

Başkan Mustafa Dündar, "Kaçak ve plansız yapılaşma nedeniyle bu gün bir takım sorunlar yaşayan mahallemizin bu sorunlarını çözmek için gerekli çalışmayı yürütüyoruz" diye konuştu.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Ayder'de plansız yapılaşmanın önüne geçiliyor!

Plansız yapılaşmanın önüne geçmek için yürütülen çalışmalar dolayısıyla gündeme gelen ünlü Ayder Yaylası uyanıyor...

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Konya Karatay'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya'nın Karatay ilçesinde kaçak yapılaşmaya geçit verilmiyor. Akbaş Mahallesinde Devlete ait araziye yapılan ruhsatsız yapılar yıkıldı.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in geleceğini korumak için kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini bir kez daha vurguladı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit verilmiyor!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini vurguladı.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa'da plansız kentleşme altyapı sorunlarına yol açıyor!

Olay Bursa Gazetesi'nin yazarlarından İhsan Aydın bugünkü yazısında Bursa'da plansız kentleşmenin altyapı sorunlarına yol açtığını belirtti. İşte İhsan Aydın'ın o yazısı...

bursa geçit plansız yapılaşma sorunu Haberi

bursa geçit plansız yapılaşma sorunu

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren Geçit'te, Muhtar Kahraman Balkaya ve vatandaşlarla ile birlikte mahalleyi dolaşıp incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, "Geçit, son yıllarda hızlı bir gelişim ve değişim içerisinde. İki farklı görünüme sahip mahallemizde, yaptığımız plan ve imar uygulama çalışmaları sonucu, son 3 yılda peş peşe inşa edilen konutlarla birlikte bir yanda planlı ve modern bir görünüme sahip yerleşim yerleri, diğer tarafta ise daha eski ve plansız yapılaşma sonucu ortaya çıkmış farklı bir görüntü. Kaçak ve plansız yapılaşma nedeniyle bu gün bir takım sorunlar yaşayan mahallemizin bu sorunlarını çözmek için gerekli çalışmayı yürütüyoruz" diye konuştu. 


A Gazete


Haner Bursa Hayat'ta şu şekilde yer aldı;


 SON yıllarda hızlı bir gelişim gösteren Geçit Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Kahraman Balkaya...