05 / 05 / 2024

bursa gemlik bölge hastanesi ne zaman açılacak

bursa gemlik bölge hastanesi ne zaman açılacak

Bursa'nın Gemlik ilçesi modern bölge hastanesine kavuşuyor. 200 yataklı bölge hastanesinin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastanenin ihalesine 18 firmanın katıldığı açıklandı...

Bursa Osmangazi 4. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bursa Osmangazi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesinde yer alan 15 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Bursa Osmangazi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi, bölgede kamulaştırdığı binaların yıkımına devam ediyor. Balıkpaza Mahallesi'nde kamulaştırılan 3 katlı binanın yıkımı başlatıldı.

Bursa Gemlik için yeni yerleşim yerleri belirlendi!

Bursa Gemlik'te deprem riski altındaki yerleşim yerlerinde yaşayanların daha güvenli bölgeye nakledilmesiyle ilgili düzenleme kapsamında yeni yerleşim yerleri belirlendi.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Seyhanlar Bursa Gemlik'te 2. şubesini açtı!

112 farklı noktadaki mağazasıyla hizmet veren Seyhanlar Market Bursa Gemlik'te 2 şubesini açtı. Market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.

Bursa Kestel Bölge Parkı açıldı!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılan ‘Bölge Parkı’, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Gemlik Bölge Hastanesi'nin temeli atıldı!

Arcellor Firması tarafından Lale Kemal Kılıç Ortaokuluna yaptırılacak olan Spor Salonu temeli de Bölge Hastanesi temeli ile birlikte atıldı. . Temel atma töreni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımı ile bugün gerçekleştirildi...

İbrahim Burkay: 1. Bölge'ye teşvik şart!

1. Bölge’nin Türkiye’nin çıkış noktası olduğunu söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, “Sermaye, teknoloji, yatırım 1. Bölge’de bulunuyor. Türkiye’nin ekonomi politikalarını bu bölgeye göre tasarlamalı” dedi

İbrahim Burkay: 1. Bölge'ye özel teşvik şart!

1. Bölge’nin Türkiye’nin çıkış noktası olduğunu söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, “Sermaye, teknoloji, yatırım 1. Bölge’de bulunuyor. Türkiye’nin ekonomi politikalarını bu bölgeye göre tasarlamalı” dedi

Bursa Serbest Bölge firmaları Ar-Ge ve test merkezi istiyor!

Altyapı ve liman, demiryolu, otoyol bağlantısı gibi sorunlarına çözüm arayan Bursa Serbest Bölge firmaları, rekabet şanslarını artırmak ve birim maliyetlerini azaltmak için ortak Ar-Ge, ölçüm ve test merkezi kurulmasını istiyor

bursa gemlik bölge hastanesi ne zaman açılacak Haberi

bursa gemlik bölge hastanesi ne zaman açılacak


Bursa'nın Gemlik ilçesi modern bölge hastanesine kavuşuyor.


200 yataklı bölge hastanesinin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastanenin ihalesine 18 firmanın katıldığı açıklandı. İhale prosedürünün tamamlanmasının ardından temel atılacak. 18 ay içinde tamamlanması planlanan Gemlik Bölge Hastanesi, Cihatlı köyü yolunda eski taş ocakları mevkiine yapılacak. Gemlik Belediyesi, söz konusu arazide daha önce alt yapı ve çevre düzenlemesi yapmıştı.


Gemlik'in marka değerini yükseltecek olan büyük yatırımın temelinin birkaç ay içinde atılacağı ve 2015 yılında da hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, hastanede 50 yataklı yoğun bakım ünitesinin yanı sıra helikopter pistinin de yer alacağını açıkladı. Gemlik'e bir büyük yatırımın daha gelmesinde öncülük yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, ihale aşamasında büyük katkılar sunan Bursa Milletvekili İsmail Aydın'a teşekkür ederken,...