04 / 05 / 2024

Bursa Gökdere yeni imar planları

Bursa Gökdere yeni imar planları

Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında imzalanan protokolle Gökdere’de 84,88 hektarlık alan için yeni imar planı hazırlanması için imzalar atıldı. 

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

SSK, Emekli Sandığı, 4C, Bağ-Kur emeklilerine son dakika! Ocak zammı yeniden hesaplanıyor! Mesleklere göre yeni maaşlar

Memurlar ve emekliler, 2022'nin ikinci yarısında yürürlüğe girecek olan maaş zammını geçen ay aldı. Sıradaki zam ise Ocak ayında gerçekleşecek. Ocak 2022'de SSK, Bağ-Kur ve memur maaşları ne kadar artacak?TÜFE tahminlerine göre mesleğe göre yeni maaşlar...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Bursa Gökdere yeni imar planları Haberi

Bursa Gökdere yeni imar planları

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar tarafından yeni imar planları için protokol imzalandı.  Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, toplam 84,88 hektarlık alanda yeni imar planı yapılacak. İki belediye başkanı da yeni imar planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; şehirlerin gelişebilmesi için doğru planlamalara ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, “Yaptığımız çalışmalar neticesinde bu bölgelerimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı’ olarak ilan edildi. Biz de yaptığımız bu protokolle birlikte Gökdere mevkiinde Yıldırım sınırları içerisinde yer alan 71, Osmangazi sınırları içerisinde yer alan 13,88 olmak üzere toplamda 84,88 hektarlık alanın yeniden imar planını yapacağız. Yeni imar planı vatandaşlarımızın rahat edeceği bir şehircilik anlayışıyla düzenlendi. Yıldırım’a ve Bursa’ya hayırlı uğurlu olsun”...