04 / 05 / 2024

Bursa Gölyazı turizm

Bursa Gölyazı turizm

Bursa Valiliği ile Nilüfer Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Gölyazı artık bir bütün olarak turizme açılacak. Gölyazı'da bulunan tarihi ve doğal sit alanlarının turizme kazandırılabilmesi için yapılan protokol imza töreni gerçekleşti.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Bursa Gölyazı'nın imar sorunu çözülecek!

JATA'nın Avrupa'da görülebilecek 30 bölgeden biri olarak gösterdiği Gölyazı’da projeler hızlandı. Bölgede imar sorununun çözülmesi planlanıyor.

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Nilüfer Gölyazı’da arkeopark oluşturulacak!

Nilüfer Belediyesiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzeler Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Gölyazı'da devam eden arkeolojik kazılarda 2500 yıl öncesine ait günlük yaşam, ticaret ve dini inançlara ait önemli bulgular elde edildi

Nilüfer'in çehresi Gölyazı ve Misi projeleriyle değişecek!

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gümüştepe (Misi) ve Gölyazı Mahalleleri’nde gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi vererek destek istedi.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Nilüfer Gölyazı'da kentsel yenileme başlıyor!

Apollon Krallığı'nın eski merkezi Gölyazı, Bursa'nın Nilüfer ilçesinin yeni turizm umudu oldu. Geçen yıl 250 bin turist ağırlayan Gölyazı, mayıs ayında Nilüfer Belediyesi tarafından özgün yanları korunarak restore edilecek

Yeni projeler Gölyazı'nın cazibesini artıracak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ile birlikte tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü Gölyazı Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi açıldı!

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Rnd Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rnd Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Renda Mansur Beyazıt tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Bursa Gürsu Konutları'nda Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 22 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Bursa Gürsu başvuruları ne zaman başlıyor?

Bursa Gürsu TOKİ Evleri başvuruları!

4 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen Bursa Gürsu TOKİ Evleri 'nde yer alan toplam 22 konut satışa sunuluyor. Bursa Gürsu TOKİ Evleri başvuruları 10 Ağustos'ta başlıyor.

Bursa Gölyazı turizm Haberi

Bursa Gölyazı turizm

Bursa'nın en önemli turizm bölgesi olan Gölyazı'da bulunan tarihi ve doğal sit alanlarının turizme kazandırılabilmesi için yapılan protokol imza törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Vali Yardımcısı Bilal Çelik katıldı. Yırtiçi ve yurtdışı tanıtımlarda ilgi odağı haline gelen Gölyazı Mahallesi'nin eksikliklerinin giderilmesi ve turizmden hak ettiği payı alması için yapılan protokol ile sadece Gölyazı Mahallesi değil Uluabat gölü ve çevresi de koruma altına alınacak. Gölyazı Mahallesinin hak ettiği yere gelmesi için bu tip çalışmalar yapıldığını belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Bursa'mızın tabi ki bir çok değeri var bunlardan bir tanesi de Gölyazı'dır. Şu anda Bursa ile ilgili bir çok tanıtım faaliyetlerimiz var. Bu faaliyetlerde en çok dikkati çeken yerlerden bir tanesi Gölyazı. Hem yerel,...