19 / 05 / 2024

bursa gürsu belediyesi butik otel temeli

bursa gürsu belediyesi butik otel temeli

Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı. Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Bursa Yenişehir Belediyesi'nden kiracılara yüzde 60 indirim!

Bursa Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında  faaliyetlerinde azalma olan iş yerleri ve taşınmaz kiralarında yüzde 60 indirim yaptı.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

bursa gürsu belediyesi butik otel temeli Haberi

bursa gürsu belediyesi butik otel temeli


Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı.


Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek. Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’ndan (BEBKA) hibe desteği alınan “Bölgenin Alternatif Turizm Merkezi; Gürsu” projesi kapsamında yapılacak butik otelin temeli atıldı. Butik otel, ilçenin tarihi mirasını koruma ve turizmini geliştirme yönünde önemli bir hizmet olacak. Yaklaşık 500 metrekare alan üzerine 4 katlı olarak inşa edilecek otelin zemin katında resepsiyon, kafe, restoran, müdür odası ve müştemilat olacak. Birinci katta 5, ikinci katta 3 yatak odası, personel odası ve sofa bulunacak. 22 Kasım 2013 tarihinde ihalesi yapılan otel 592 bin 380 liraya mal olacak. Otelin 24 Eylül tarihinde tamamlanıp teslim edilmesi bekleniliyor.


Törende konuşan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, “Girişinde...