06 / 05 / 2024

bursa Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü

bursa Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Bu projeyle ekmekler sadece 4 TL! Halk ekmekten bile ucuza olan o ekmekler yakında satışta...

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Her İlde Bir Ekmek Fırını Projesi' çerçevesinde Bursa'da bulunan Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ekmek fırını faaliyete geçti. Bu fırında öğrenciler tarafından hazırlanan ekmekler, Bursa'da belirlenen 9 farklı noktada 4 TL fiyatla  sunulacak...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa, yıkılan binalarla nefes alıyor!

Bursa'da yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mahallesi’nde de Hacıseyfettin Camii yanındaki 3 binayı kamulaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında mahallelinin nefes alacağı bir yeşil alan düzenlemesi yapacak

Bursa'daki İstanbul Kapı'da restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hıristiyanların önemli hac merkezlerinden olan İznik surlarındaki 2000 yıllık İstanbul Kapı'yı restore ediyor.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

Bursa Hacı Ali Üsküdar Camii törenle açıldı!

Karacabey Emirsultan Mahallesi 285 Sokak7ta (Ömer Matlı İlkokulu arkası) hayırsever İşadamı Ali Üsküdar tarafından yaptırılan Hacı Ali Üsküdar Camii, önceki gün gerçekleşen törenle hizmete girdi.

Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'ne 60 milyon TL'lik yatırım!

Bursa"nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yapımına başlanan, ancak 3 yıldır atıl durumda bekleyen "Sevim Yıldız Mesleki ve Teknik Eğitim Kampüsü"nün, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde hizmete gireceği bildirildi

Bursa'da 3 milyon 272 bin TL'ye satılık arsa!

Bursa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa Osmangazi ilçesi Hacıilyas mahallesi 2721 ada, 1 parselde yer alan 2 bin 181 metrekare arsayı satışa sunuyor. Arsa otopark kullanılıyor

Harput'un Bursa'da yaptırdığı Saadet Etkeser Camii hizmete girdi

Bursa'nın Yeniceabat köyünde Harput Şirketler Grubu tarafından yaptırılan cami hizmete girdi

Murat Sungur Bursa: Elektrik zamlanacak

Zorlu Enerji Grup Başkanı Murat Sungur Bursa, elektrik dağıtım bölgeleri özelleştirmelerinde ortaya çıkan rekor fiyatların, elektrik satış ücretlerinin artacağına işaret ettiğini söyledi

Bursa Vergi Dairesi arsa satacak!

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Osmangazi'de 3 bin 926 metrekare arsa ve üzerine kurulu Yemek Fabrikası Tesisi'ni satışa çıkardı

Bursa'daki tarihi Umurbey Hamamı restore edildi

Bursa'daki tarihi Umurbey Hamamı restore edilerek Sanat Galerisi'ne dönüştürüldü

bursa Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Haberi

bursa Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Maruz kaldığımız bunca ihanete, saldırıya rağmen soğukkanlılığımızı, cesaretimizi, kararlılığımızı asla kaybetmedik. İçeriden ve dışarıdan bizi hedef alan ekonomik tuzaklara rağmen hedeflerimizden sapmadık, geriye düşmedik." dedi.


Erdoğan, Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışındaki konuşmasında, son 14 yılda Bursa'yı güzelleştirmek, geliştirmek, ülkenin göz bebeği bir şehri haline getirmek için çok çalışıldığını söyledi. Bölgenin lokomotifi olan bu şehre değer katacak, Bursa'yı geleceğe hazırlayacak projelerin hizmete alındığını anlatan Erdoğan, bugün Bursa'nın tüm ilçeleriyle 14 yıl öncesine göre çok farklı bir konumda olduğunu ifade etti.


Erdoğan, İnegöl'ün özellikle mobilya alanındaki ününe işaret ederek, ilçenin geçen yıl ülkenin ihracatına katkısının 800 milyon dolar olduğunu bildirdi.


Atılım hamlelerinin ilerleyen yıllarda da devam edeceğini, bunun...