17 / 05 / 2024

bursa Hamam Sosyal Tesisleri

bursa Hamam Sosyal Tesisleri

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi!

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi haberimizde yer alıyor.TOKİ Bursa 2020 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa'daki 614 yıllık hamam restorasyon bekliyor! 

Bursa'da 614 yıllık hamam harabeye döndü. Restorasyonu için Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne başvuran mahalleli, hamamın bir an önce restore edilmesini istiyor.

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Sosyal konutta gözde İstanbul, sürpriz Bursa!

TOKİ imzası ile başlatılan ‘50 bin sosyal konut’ kampanyasına 637 bin kişi başvuru yaptı. İstanbul Tuzla’daki 500 konut için tam 207 katı, Bursa Nilüfer projesine ise tam 164 katı talep geldi...

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

bursa Hamam Sosyal Tesisleri Haberi

bursa Hamam Sosyal Tesisleri

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor.

Hamam, saunalar, yüzme havuzu ve jimnastik salonlarının yer alacağı tesisler tamamlandı. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı. Hamamda artık doğalgaz kullanacak. Hem hamam, hem de saunaların olduğu bölümler elden geçirilerek daha modern bir hale getirildi. Bunun yanı sıra yüzme havuzu da yapıldı. Orhangazi Belediyesi, hamam ve sosyal tesislerde bir de jimnastik salonu da oluşturuyor. Buna göre fitness salonunda konulacak olan jimnastik aletleri farklı günlerde kadınlar ve erkeklere hizmet verecek.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hamam ve Sosyal Tesisler’de yapılan son düzenlemeleri yerinde inceledi. Çağlayan, “Katı yakıt kullanımından dolayı çevre kirliliğini ortadan kaldırdık. kurban bayramı ile birlikte tesisler hizmete girecek”...