22 / 05 / 2024

bursa hes ihalesi

bursa hes ihalesi

Türkiye Elektromekanik Sanayii Genel Müdürlüğü tarafından BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan HES' in; uygulama projelerini, santral binasını ve inşaat işleri 2 Ekim 2014 tarihinde ihale edilecek...

BUSKİ HES uygulama projeleri santral binası ve inşaat işleri ihalesi 26 Ağustos'ta!

BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan Hidroelektrik Santrali kapsamında uygulama projelerinin hazırlanması, santral binası ve inşaat işlerinin yapılması işi 26 Ağustos 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Beklenen tarih geldi! Bursa'ya ucuz ve yeni konutlar geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. TOKİ Bursa projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa Kestel 251 konut ihalesi 6 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Kestel projesinin ihalesini 6 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Bursa Sıcaksu Bölgesi kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bursa Sıcaksu Bölgesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ihale yapıldı. 

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

bursa hes ihalesi Haberi

bursa hes ihalesi

BUSKİ D13 SU DEPOSUNA YAPILACAK OLAN HES KAPSAMINDA (1.2MW) UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASI, SANTRAL

BİNASI VE İNŞAAT İŞLERİNİN YAPILMASI


TEMSAN - Türkiye Elektromekanik Sanayii Genel Müdürlüğünden:


1 - Kurumumuz, taahhüdünde bulunan BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan HES' in; uygulama projelerini, santral binasını ve inşaat işlerini yaptırılacaktır.

2 - Bu işe ait ihale dokümanları, Çamlıca Mahallesi 145. Sokak No: 16, 06200 Yenimahalle / ANKARA (Tel: 0312 - 397 55 75 Dahili: 283) Kuruluşumuzun Satın Alma ve Tedarik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Satın Alma Müdürlüğü' ne müracaat edilerek, bedelsiz temin edilebilir.

3 - İsteklilerin ihale dokümanları hükümlerine göre hazırlayacakları kapalı teklif mektuplarını, en geç 02 Ekim 2014 Perşembe günü Saat 14.30'a kadar yukarıdaki adreste Genel Müdürlüğümüz genel evrak servisinde bulundurmaları gerekmektedir. Posta ve diğer sebeplerden dolayı meydana...