04 / 05 / 2024

bursa ihaleleri 2013

bursa ihaleleri 2013

Bursa İl Özel İdaresi, Bursa Yıldırım Karaağaç Mahallesi'nde 7 milyon 800 bin TL'ye Mahfel Kafe'nin olduğu alan ihale edilecek...

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Bursa Abdal Kültür Merkezi ne kadara kiralanıyor?

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından 2013 yılında restore edilen Abdal Kültür Merkezi’nin, Ensar Vakfı’na 2018 yılının Aralık ayına kadar aylık 625 liraya kiralanmasına CHP’liler tepki gösterdi.

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.

Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı!

500 yıllık tarihi yapı olarak yükselen İnegöl Beylik Han, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük tahribat almıştı. Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı.

Bursa Beylik Han, İnegöl Çarşısı'na değer katacak!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük zarar gören Beylik Han’ın restorasyonu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Beylik Han’ın duvarları yükselmeye başladı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Bursa Yenişehir SGK binası ne zaman açılacak?

Bursa Yenişehir'de yapımına 2 yıl önce başlanan SGK hizmet binası inşaatı bitmesine rağmen açılamıyor. 2013 yılının sonlarında toplam 800 metrekarelik alanda inşaatına başlanan SGK hizmet binasının 150 günde tamamlanıp hizmete girmesi bekleniyor..

Foresta Balat Evleri Bursa'da yaşam başlıyor!

Bursa’da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri’nde yaşam başlıyor.

Bursa'nın en büyüğü OYAK Renault!

BTSO tarafından 2013 ciroları baz alınarak yapılan araştırmaya göre, Bursa'nın en büyük sanayi şirketi 8,6 milyar lira ciro ile OYAK Renault oldu. İşte diğerleri...

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne uzay ve havacılık bölümü kuruluyor!

Bursa'da 2013 yılında 12 bin metrekarelik alanda hizmete açılan BTM, modüler olarak büyümeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "BTM kurulurken "Dünyaya örnek olacak merkezlerden biri Bursa'da kuruluyor" demiştik...

Oldrati Group Bursa'da fabrika açtı!

Avrupa'da beyaz eşya sektörüne yönelik kauçuk parça üretiminde lider konumunda olan ve 2013 yılını 108 milyon euro ciroyla kapatan Oldrati Group, 10 milyon euroluk yatırımla dünya genelindeki dördüncü tesisini Bursa'da devreye aldı

bursa ihaleleri 2013 Haberi

bursa ihaleleri 2013


Bursa İl Özel İdaresi, Bursa Yıldırım Karaağaç Mahallesi'nde 645 ada, 9 nolu parselde bulunan 987,40 metrekarelik Mahfel Kafe'nin bulunduğu alanı ihaleye çıkarıyor. 7 milyon 800 bin TL muhammen bedelle satışı yapılacak olan ihale 3 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 14.15'te yapılacak.


Detaylı bilgi için