09 / 05 / 2024

Bursa İmar Komisyonu

Bursa İmar Komisyonu

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisini imar durumuyla ilgili son durum!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu görüşüldü. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Türker Proje'nin arazisinin imar raporu yayınlandı!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı, İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi Web sitesinde yayınlandı. 

Ankara'nın 9 yıllık imar sorunu çözülüyor!

ABB Meclisi İmar Komisyonu, Çankaya Akpınar Mahallesi’nde 2011'de heyelan sonucunda askda olan yapı yasağının kaldırılması, yapılan 77 yapının iskanları ve yeni yapı olacak 17 parsel için yol haritası hazırlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planı onay!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 14 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 15 Nolu İmar Komisyonu Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Bursa İmar Komisyonu Haberi

Bursa İmar Komisyonu

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı.


İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay Yel´in karşıladığı Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu. Encümen salonunda gerçekleşen ziyarette, Büyükşehir İmar Komisyonu ile İnegöl Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri uygulamalarla ilgili istişarelerde bulundu.


Yapılan uygulamaların da değerlendirildiği görüşme sonrası Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü´nün bulunduğu ek hizmet binasına giderek burada İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerini ziyaret etti.


Personelle de görüşen komisyon üyelerine Belediye Başkanvekili Turgay Yel çeşitli hediyeler takdim etti. Turgay Yel, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini İnegöl´de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Komisyon her ay farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Bu ayda İnegöl´de...