14 / 05 / 2024

bursa imo yönetim kurulu üyesi Yaşar Poyraz

bursa imo yönetim kurulu üyesi Yaşar Poyraz

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor. Peki, Yaşar Poyraz kimdir?

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

Bursa Yıldırım'a afet yönetim merkezi inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından bölgeye Afet ve Acil Yönetim Merkezi inşa edilecek. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin deprem bölgesinde olduğunu hatırlattı.

Bursa İMO'dan emsal artışına tepki!

İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirerek, “Emsal artışı tamamen ranta dayalı bir sistem haline geldi." dedi.

Bursa'nın en büyük sorunu kaçak yapılaşma!

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Mehmet Albayrak, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı'nın tebrik ziyaretlerini kabul etti. Albayrak, Bursa'nın en büyük sorunu olan kaçak yapılaşmayı gündeme getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

İMO Bursa Şubesi'nden genç mühendislere destek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak,Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'ü ziyaret etti.

Bursa Yıldırım'da Afet Yönetim Planı hazırlanıyor!

Yıldırım Belediyesi, Bursa Valiliği, Yıldırım Kaymakamlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı İl Müdürlüğü (AFAD) ortaklığı ile Afet Yönetim Planı hazırlanıyor.

Bursa Kıyı Yönetim Planı onaylandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerle ilgili hazırladığı 1/50.000’lik ‘Bütünleşik Kıyı Yönetim Planı’na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay çıktı.

Bursa Kıyı Yönetim Planı onaylandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahiller için hazırladığı 1/50000’lik ‘Kıyı Yönetim Planı’, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Sahil planı diğer belediyelere de örnek teşkil edecek.

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından kuruldu.

Bursa Çimento yönetim komitesini yayınladı!

Bursa Çimento yönetim komitesini yayınladı. Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. yönetim komitesini yayınladı.

Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu.

Meryem Gündoğdu Atılgan Burçelik Bursa Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Burçelik Bursa Çelik Döküm sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Meryem Gündoğdu Atılgan Burçelik Bursa Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu.

İMO Antalya Şube Yönetim Kurulu, Ümit Uysal'ı ziyaret etti!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal 'ı makamında ziyaret etti. Ümit Uysal inşaat mühendisliği mesleğini ve Odamızı yakından ilgilendiren mesleki sorunların yer aldığı Mesleki Denetim Raporunu sundu.

bursa imo yönetim kurulu üyesi Yaşar Poyraz Haberi

bursa imo yönetim kurulu üyesi Yaşar Poyraz

Yaşar Poyraz kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor.


Yaşar Poyraz, 1959 yılı doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Bursa İnegöl’de tamamladıktan sonra Sakarya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisinden mezun oldu.


1980 Yılında şantiye şefi olarak mesleğine başladı. Bursa, İstanbul, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerinde projeler hayata geçirdi.


1986 yılından itibaren Yapı sektöründe kendi firması Yaşar Poyraz İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti ‘ni kurarak özel sektörde sanayi yapıları ve konut sektöründe Bursa da İstanbul da muhtelif yapıların taahhüdünü gerçekleştirdi.


1999 yılı depremi sonrası,2001 yılında Protest Yapı Araştırma ve Test Merkezi A.Ş. kurdu. Akabinde Bursa merkez olmak üzere Balıkesir de şube laboratuvar ,İnegöl,Gemlik,M.Kemalpaşa,Bandırma ,Ayvalık...