12 / 05 / 2024

bursa inegazi çimento fabrikası imar planı

bursa inegazi çimento fabrikası imar planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer'in İnegazi Köyü'ne yapılması düşünülen çimento tesisinin 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ile 1/1000 Öçekli İlave Uygulama İmar Planı'nı onayladı.

Çimento sektörü ihracata yöneldi!

Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazarda yaşanan daralma sonucunda sektörün ihracatta faaliyet göstereceğini açıkladı. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarların da etkisiyle ihracat oranlarını yüzde 10’un üzerine çıkacağını ifade etti.

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Bursa Çimento, Rodaport’daki hissesini yüzde 50’ye çıkardı!

Bursa Çimento, iştirakı Çemtaş’ın sahibi olduğu Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş’nin yüzde 22,5 hissesini 18 milyon 693 bin dolara satın alarak hissesini yüzde 50’ye çıkardı.

Nilüfer İnegazi Köyü'nde çimento fabrikası inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer'in İnegazi Köyü'ne yapılması düşünülen çimento tesisinin 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ile 1/1000 Öçekli İlave Uygulama İmar Planı'nı onayladı.

Bursa Çimento Genel Müdürü görevden ayrıldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Genel Müdür Mürsel Öztürk'ün 30 Mart 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, karşılıklı mutabakatla görevinden ayrılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bursa Çimento finansal raporları!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Bursa Çimento 120 milyon dolarlık yatırımla kapasitesini artıracak!

Bursa ve çevresinde devam eden altyapı projeleri için 120 milyon dolarlık yatırım yapan Bursa Çimento, 2017 yılına kadar kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Bursa Çimento faaliyet raporu!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Aşkale Çimento doğudan batıya yatırım köprüsü kuruyor!

Bölgesel bir müteşebbis hüviyetiyle yola çıkan, bu gün Türkiye'de hatırı sayılır bir bölümünde sanayi yatırımları olan Aşkale Çimento, Bilecik ve Bursa’da bulunan çimento-hazır beton tesislerini satın alarak gücüne güç kattı.

Bursa Çimento yönetim komitesini yayınladı!

Bursa Çimento yönetim komitesini yayınladı. Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. yönetim komitesini yayınladı.

Bursa Çimento finansal tablo değişikliğini yayınladı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento finansal tablo değişikliğini yayınladı. İşte Bursa Çimento finansal tablo değişikliği...

Çimento sektörü rotayı denizaşırı ülkelere çevirdi!

BURSA Ortadoğu'ya çimento ihracatı azalarak devam ederken, sektör oyuncuları rotayı deniz aşırı ülkelere çevirdi. 107 milyon ton çimento, 68 milyon ton klinker üretim kapasitesi olan Türkiye, geçen yıl 61 milyon ton çimento kullandı...

bursa inegazi çimento fabrikası imar planı Haberi

bursa inegazi çimento fabrikası imar planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer'in İnegazi Köyü'ne yapılması düşünülen çimento tesisinin 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ile 1/1000 Öçekli İlave Uygulama İmar Planı'nı onayladı. 26 Haziran 2014'te onaylanan planlarla birlikte tesisin toplam inşaat alanı 60 bin metrekareye ulaştı.


Bakanlığın onayladığı planlarda, tesisin planlama amacı olarak; “Büyüyen Bursa ve çevresinin temel ihtiyaçlarından olan çimento  ve beton üretimini yapacak çimento fabrikasına hizmet etmek amacıyla hazırlanmıştır. Bursa'nın geçmiş ve gelecek büyüme eğilimleri dikkate alındığında ve önümüzde ki dönemde Ulusal çapta “Kentsel  Dönüşüm” sürecinin başlatılacağı da göz önüne alınarak bölgenin  katlanacak ihtiyacını nitelik, nicelik ve rekabete dayalı fiyat politikalarını sağlayabilmek amacıyla alternatif üretim  imkanlarını kamu oyuna sunmakta planlamanın amaçlarındandır” ifadeleri yer alıyor.


Okur...