02 / 05 / 2024

Bursa İnegöl satılık ev

Bursa İnegöl satılık ev

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı konut satış verileri açıklandı. 2017 yılının ilk 3 ayında toplam 1076 konut satıldığı İnegöl'de en fazla konut satışı Mart ayında gerçekleşti.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Bursa İnegöl'de kaçak 8 yapı yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallerde bulunan 8 yapının yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Bursa İnegöl satılık ev Haberi

Bursa İnegöl satılık ev

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2016 yılında 4 bin 500 konutun satıldığı İnegöl’de, 2017 yılının ilk 3 ayında toplam 1076 konut satıldı. 


EN FAZLA SATIŞ MART AYINDA

Konut satışı en fazla geride bıraktığımız Mart ayında olurken, bu ayda 432 konut satıldı. Bunun yanında 313 konut Ocak ayında, 331 konut ise Şubat ayında satıldı. Bir önceki yılın aynı döneminde, 944 konutun satışı yapılmıştı. Bir önceki yıla göre artış yüzde 14 olarak gerçekleşti.


2016 YILININ KONUT SATIŞLARI

2016’nın 12 ayında konut satışı şöyle: 

Ocak: 274

Şubat: 294

Mart: 376

Nisan: 326

Mayıs: 353

Haziran: 345

Temmuz: 346

Ağustos: 405

Eylül: 343

Ekim: 453

Kasım: 500

Aralık: 498


KİRALIK EV SIKINTISI

Öte yandan büyüyen ve gelişen İnegöl’de kira sorunu yaşanıyor. Yeni yapılan binaların satılık düşünülmesi ile yıllardır yaşanan kiralık ev sıkıntısı bir türlü çözülemiyor.


KİRALAR 500 TL’DEN BAŞLIYOR

Evini kiraya vermek...