05 / 05 / 2024

Bursa istinad duvarı

Bursa istinad duvarı

Bursa Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi A-303 Sokak'ta bulunan Anakent Sitesi'nin arka bölümündeki istinat duvarı, şiddetli yağışın etkisiyle çöktü. Duvarının çökmesi sonucu 8 araçta hasar oluştu.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Bursa'da konut vurgunu!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, düşük peşinat ve faizsiz taksitlerle toplu konut inşa edeceği taahhüdünde bulunan firmaya ödeme yapan vatandaşlar araziye sadece istinat duvarı ruhsatı alınarak mağdur olduklarını iddia etti.

Bursa'da bina yerine istinat duvarı ruhsatıyla dolandırıcılık iddiası!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, düşük peşinat ve faizsiz taksitlerle toplu konut inşa edeceği taahhüdünde bulunan firmaya ödeme yaptıklarını  ancak araziye sadece istinat duvarı ruhsatı alınarak mağdur edildiklerini söylediler. 

Bursa Osmangazi'de 2 katlı binanın yan duvarı çöktü!

Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, iki katlı binanın yanındaki inşaatın temel atma işlemi sırasında binanın yan duvarı çöktü.

Bursa Bahar Hastanesi'nin imara aykırı olan duvarı yıkıldı!

Özel Bahar Hastanesi'nin bahçe duvarı imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Yıkım sırasında hastanenin acil kapısında toplanan hastane personeli yıkıma tepki gösterdi.

Mudanya'da sitede istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Bursa Mudanya'daki sitenin istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Sinan Paşa Külliyesi'nin duvarı yıkıldı mı?

Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanları, Yenişehir ilçesindeki tarihi Sinan Paşa Külliyesi'nin restorasyonda duvarının yıkılarak kamyon geçişi için kapı açıldığı iddiasına ilişkin inceleme yaptı.

Bursa'da sağanak nedeniyle istinat duvarı çöktü!

Bursa'da oy sayım işlemi yapılan bir okulun istinat duvarının sağanak nedeniyle çökmesi ve çevredeki derenin taşması sonucu yaklaşık 100 araç hasar gördü. İşte bölgede yaşananlar...

Restore edilen Bursa Davutpaşa Camii hizmete açıldı!

Bursa’da yer alan ve geçmişi 5 asır öncesine dayanan tarihi Davutpaşa Camii restore edildi. Çalışmalar kapsamında cami duvarının bir bölümü, minare, çatı, iç ve dış tefrişi yeniden yapıldı.

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild

Bursa istinad duvarı Haberi

Bursa istinad duvarı

Bursa'da, bir binanın arka bölümündeki istinat duvarının çökmesi sonucu 8 araçta hasar oluştu.


Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi A-303 Sokak'ta bulunan Anakent Sitesi'nin arka bölümündeki istinat duvarı, şiddetli yağışın etkisiyle çöktü.


Söz konusu alanda park halindeki 6 otomobil ve iki hafif ticari araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye görevlileri, çöken duvarın parçalarını kaldırdı.


Site sakinlerinden, hasar gören otomobillerden birinin sahibi Muhlis Batmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, üst bölümdeki yolun kenarında bulunan çukurların kapatılması için muhtarlık aracıyla Büyükşehir Belediyesine haber verdiklerini bildirdi.


Bu çukurların harçla kapatıldığını iddia eden Batmaz, "Çukurlar kapatıldı ama biriken sular, istinat duvarının altına sızdı. Tekrar uyarıda bulunduk ancak başka bir işlem yapılmadı....