07 / 05 / 2024

bursa itfaiye binası ne olacak

bursa itfaiye binası ne olacak

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Halk GYO Bursa Binası'nın değeri 81.6 milyon TL oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Bursa Binası'na ait 2023 yılsonu değerleme raporunu yayımladı.

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Halk GYO Bursa binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Bursa Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Bursa'da İŞKUR binasının yıkımı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'nde Kızılay binasından sonra İŞKUR binasında yıkım başladı.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

bursa itfaiye binası ne olacak Haberi

bursa itfaiye binası ne olacak


Kent merkezinde yoğun yapılaşma nedeniyle sosyal donatı alanlarından mahrum kalan mahalleler, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çözümlerle bir bir bu imkanlara kavuşuyor. Yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım’daki itfaiye binası da Büyükşehir Belediyesi’nin yenileyerek dönüştürme çalışmaları kapsamında yıkıldı. Yıkılan itfaiye binasının yerine 250 metrekare taban alanlı 2 katlı aile sağlığı merkezi yapılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hedeflerinin mimari açıdan bölgeye değer katacak yapıyı bu yıl içerisinde hizmete alabilmek olduğunu söyledi.


Bursa’nın yıpranan, depreme karşı büyük risk taşıyan yapı stokunu sağlık ocağı, yol, spor tesisleri ve meydan düzenlemesiyle eriten Büyükşehir Belediyesi, böylelikle hem eski binaları ortadan kaldırıyor hem de bu bölgeleri yeni sosyal donatı alanlarıyla güzelleştiriyor. Yoğun yapılaşma nedeniyle sosyal donatı alanlarından mahrum olan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir...