18 / 07 / 2024

Bursa Karacabeyin sorunları çözülüyor

Bursa Karacabeyin sorunları çözülüyor

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı.

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Bursa'da hangi ilçeler dönüşecek?

Bursa'nın önemli sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan müjdeli haber geldi. Aktaş il genelinde 6 ilçeye kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

Bursa'da 40 bin kaçak yapı tespit edildi!

Bursa’nın en önemli sorunları arasında yer alan kaçak yapılaşmaya karşı etkin bir mücadele ortaya konması, kentin zirvesinin öncelikli gündem maddesi haline geldi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

İmar barışı kapsamında Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı kapsamında, Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Daha önce elektrik ve su aboneliği sorunlarını çözdüğümüz bu tür taşınmazların doğal gaz meselesindeki zorlukları da inşallah yakında aşıyoruz." dedi...

Bursa'nın en önemli sorunlarından biri kentsel dönüşüm!

Bursa'nın en büyük sorunlarından birinin kentsel dönüşüm olduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  Bursa’nın en önemli değeri olan çarşı bölgesinin parlatılması gerektiğini söyledi.

Bursa'nın kentsel dönüşüm sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Nilüfer'in kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Bursa Yunuseli konutlaşıyor!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Günay Yumruktay, bugünkü yazısında Yunuseli'deki projeleri, yatırımları ve sorunları anlattı. İşte o haber...

Bursa Yunuseli'ndeki kaçak depo yıkıldı!

Bursa'nın önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına çalışmalarmı aralıksız sürdüren Osmangazı Belediyesi, ilçeyi kaçak inşaatlardan temizlemeye devam ediyor

TÜMSİAD Bursa üyeleri inşaat sektörü için bir araya geldi!

Tüm Sanayici ve İş Adanılan Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini; tanışmak, yeni işbirliklerinin önünü açmak ve sektörel sorunları masaya yatırmak amacıyla bir araya getirdi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki 4 sorun TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı bir mahallenin çeşitli sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Bursa OSB'lerinde yatırım atağı başladı!

Bursa OSB’leri yeni girişimci çekebilmek, altyapı sorunlarını çözebilmek, istihdamı artırabilmek için yatırım atağında. OSB yönetimleri ağırlıklı olarak eğitim, Ar-Ge, alt ve üstyapı çalışmalarına odaklanmış durumda.

Bursa 23 Nisan Mahallesi'nde yapılaşma tamamlanıyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını bir günlüğüne 23 Nisan Mahallesi'ne taşıdı. Bozbey, karavanı ile gittiği 55'inci mahalle olan 23 Nisan Mahallesi'nde yapılaşmanın birkaç yıl içinde tamamlanmasıyla sorunların da ortadan kalkacağını belirtti.

Bursa Karacabeyin sorunları çözülüyor Haberi

Bursa Karacabeyin sorunları çözülüyor

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı.  Karacabey’in meselelerinin çözümüne ve gelecek vizyonunun belirlenmesine katkı sağlamak maksadıyla düzenlenen sempozyumda, Karacabey’in tarihi, kültürel değerleri, doğal kaynakları, çevre ve turizm değerleri, tarım ve hayvancılığı, eğitimi, sağlık ve sportif yönü, kentleşmesi, sosyal yapısı, sanayi, ticaret ve ekonomik yapısı ele alınıyor. KTSO konferans salonunda gerçekleştirilen Karacabey Sempozyumu’nun açılışında konuşan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, İstanbul-İzmir-Çanakkale güzergâhında geçiş noktası olan ilçemiz, bereketli toprakları ve sayısız değerleri ile herkes tarafından tanınmakta ve bilinmektedir. Kısa zamanda tamamlanacak İzmit-İzmir otoyolu ve hızlı tren, ilçemizin Bursa ve Balıkesir’i birleştirecek kesişme noktasında yer almasını sağlayacaktır. Bu yatırım ile Bursa’nın genişleme istikametinde olan...