08 / 05 / 2024

Bursa Keles acele kamulaştırma

Bursa Keles acele kamulaştırma

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

TOKİ Bursa Keles'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 140 konut müjdesi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Keles 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Keles projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Keles 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Bursa'da tarla satıyor! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Pınarcık Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa ve Bartın sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 31802 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2 il için acele kamulaştırma kararı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa Karacabey için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Karacabey ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Keles acele kamulaştırma Haberi

Bursa Keles acele kamulaştırma

Bursa İli, Keles ilçesi için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamulaştırma işlemi Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. 

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları ilçesinde yer alan ve belirtilen haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlar ile söz konusu Proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar için