04 / 05 / 2024

Bursa keleş Kemaliye camii

Bursa keleş Kemaliye camii

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kemaliye Mahallesi’ndeki köy camini de restore ederek hizmet kervanına kattı.

Bursa Belören'deki köy konağı yeniden inşa edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Keleş'in Belenören Mahallesi'ndeki harabe halindeki yapı yeniden inşa edilerek köy konağına çevrildi.

TOKİ Bursa Keles 78 konut ihalesi bugün!

TOKİ Bursa İli Keleş İlçesi Cuma Mahallesi 78 adet konut (2 adet kapıcı dairesi) konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Keleş Cuma Mahallesi'ne 78 adet konut yaptıracak!

TOKİ Bursa İli Keleş İlçesi Cuma Mahallesi 78 adet konut (2 adet kapıcı dairesi) konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi 24 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Bursa Kemaliye Cami açıldı!

Tarihi mirasın korunması ve geleceğe taşınması konusunda başlattığı çalışmaları 1070 mahalle ve köyünde artırarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kemaliye Mahallesi’ndeki köy camiini de restore ederek hizmet kervanına kattı.

Bursa Kemaliye'deki cami restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kemaliye Mahallesi’ndeki köy camini de restore ederek hizmet kervanına kattı.

Bursa Kemaliye Camii ibadete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles'in Kemaliye Mahallesi'ndeki köy camini de restore ederek hizmet kervanına kattı. Caminin açılışı nedeniyle, restorasyon alanında tören düzenlendi.

Bursa Kemaliye Mahallesi'ndeki köy konağı yeniden hizmette!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kemaliye Mahallesi’nde çökme riski bulunan köy konağını yenileyip hizmete açtı. Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yatırımlara hız verdi.

Mehmet Teke kimdir?

Bursa Keleş Belediye Başkanı Mehmet Teke kimdir? Mehmet Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Teke, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Teke...

Bursa Keleş cezaevinde yangın çıktı!

Bursa'nın Keles ilçesindeki cezaevinde yangın çıktığı bildirildi. 50 tutuklu ve hükümlünün bulunduğu Keles Cezaevinde çıkan yangına müdahale için, ilçenin yanı sıra Bursa'dan takviye ekipler gönderildi...

TOKİ Bursa Hamitler 2. Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 48 adet konut satacak

TOKİ Bursa-Hamitler 2.Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu'nda 48 adet konut satacak

Bursa'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Bursa Valisi Şahabettin Harput kaçak yapılaşmanın Bursa'nın en önemli sorunlarından biri olduğunu söyledi

Bursa'ya yeni yol yaptırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesince, teleferik bölgesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni yol yaptırılıyor

Bursa keleş Kemaliye camii Haberi

Bursa keleş Kemaliye camii

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kemaliye Mahallesi’ndeki köy camini de restore ederek hizmet kervanına kattı.


Caminin açılışı nedeniyle, restorasyon alanında tören düzenlendi. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ve Kemaliye Mahallesi Muhtarı Ali Esen katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir Yasası’nın uygulamaya girmesiyle birlikte şehrin her köşesinin aynı anda hizmet almaya başladığını bildirdi. Daha önce kamu belediyelerin cami, spor kulübü, öğrenci derneği gibi oluşumlara yardımda bulunamadığını, bunu yapan yerel yöneticilerin zimmet suçlamasıyla yargılandığını belirten Altepe, Bütünşehir Yasası’yla birlikte tüm bu risklerin ortadan kalktığını belirtti. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak tarihi ve kültürel mirası ayağa kaldırmayı görev bildiklerini, kentin marka değerine katkıda bulunan eğitim kurumlarına destek çıktıklarını, toplum sağlığı açısından önemi yadsınamayacak...