05 / 05 / 2024

Bursa Kirmasti Çayı köprü

Bursa Kirmasti Çayı köprü

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bursa Çelebi Podyum'da yüzde 50 peşin 40 ay vade avantajı!

Çelebi Podyum projesi, Çelebi Group tarafından Bursa, Ataevler'de yükseliyor.  Çelebi Podyum projesinde yüzde 50 peşin 40 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Bursa Çelebi Podyum'da daire fiyatları ne kadar? Bursa Çelebi Podyum'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa'da Nisan ayında konut satışları arttı!

Bursa'da 2017 nisan ayı konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18,9 oranında artarak 4 bin 970 olarak kaydedildi.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Bursa'da Temmuz ayında 3 bin 137 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre, Bursa'da 2016 yılının temmuz ayında 3 bin 137 konut satıldı. Yabancılara yapılan konut satışları kapsamında, Bursa'da temmuz 2016'da 60 konut yabancılara satıldı.

Bursa'daki Somuncu Baba Evi ramazan ayında açılacak!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince restorasyonu yapılan Somuncu Baba Evi'nin ramazan ayında hizmete sunulması planlanıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihi yapıdaki çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli başvuru bedeli!

Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatta 180 ay vade fırsatı sağlanan projede toplam 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi imara 43 milyon TL ayırdı!

Bursa'yı geleceğe taşıyan projeleri hayat geçiren Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 198 milyon TL olan yatırım bütçesinde en büyük payı 443 milyon TL ile ulaşıma ayırdı.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

Bursa Kirmasti Çayı köprü Haberi

Bursa Kirmasti Çayı köprü


‘Daha yaşanabilir ve ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle tüm ilçelerde şehir içi trafiği rahatlatacak çözümleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’daki Kirmastı Çayı üzerine 3. Köprüyü kazandırıyor. Mustafakemalpaşa Kirmastı Çayı üzerine yapılacak olan 3. köprünün temeli törenle atıldı. 

Bursa’yı eserleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa (Kirmasti) çayı üzeri 3. köprünün, ilçenin merkezdeki trafik akışını rahatlatacağını belirterek, “Türkiye, Bursa ve Mustafakemalpaşa için çalışıyoruz. Siyaseti hizmet ve ibadet olarak görüyoruz. El birliğiyle çalışıyoruz. Mustafakemalpaşa’ya hizmet için, bugüne kadar yapılamayanları yapmak için buradayız. Siyasette 30 yılını geride bıraktık. Bursa’nın farkı bu, birlik olunmalı. Bunları yaparsak kalkınırız. Eski belediye başkanları da bizimle mecliste, söz hakları var. Mustafakemalpaşa’yı takdir ediyorum, Büyükşehir burada” dedi.


“Türkiye’de öncüyüz”

Başkan Altepe, Mustafakemalpaşa’da projesi hazırlanan 200 trilyonluk yatırım olduğuna ve bu hizmetlerin...