01 / 05 / 2024

bursa konaklama

bursa konaklama

Bursa SKAL Kulübü Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa'da geçen yıl, ilgili bakanlıktan belgeli otellerin rakamlarına göre 1 milyon 334 bin 979 turist konakladı" dedi..

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

Bursa Karacaali'ye yeni konaklama tesisi inşa ediliyor!

Gemlik Karacaali’deki eski izcilik kampının bulunduğu alan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 55 odalı, içinde kafeterya, restoran ve toplantı salonu bulunan ayrıcalıklı bir tatil köyüne dönüştürülüyor.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Bursa'da emsal artışı ile örnek dönüşüm başlıyor!

Bursa’daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor...

Bursa'da emsal artışıyla dönüşüm başlıyor!

Konaklama tesisi meselesine turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çare bulan Bursa Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de yapacak.

Bursa'da emsal artışı ile 'örnek dönüşüm' başlıyor!

Bursa'daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Recep Altepe: Bursa kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olacak!

Bursa’daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Bursa konaklama kapasitesini artıracak!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Bursa turizmde fark yaratmaya logo ile başladı!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Bursa'da 238 bin adet konuta ihtiyaç var

GYODER'in düzenlediği Bursa Gelişen Kentler Zirvesi'nde çarpıcı bir sonuç çıktı. Kentte 238 bin konuta ve konaklama tesisine ihtiyaç var

Bursa'ya yeni yol yaptırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesince, teleferik bölgesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni yol yaptırılıyor

Bursa'da termal turizmin ayağa kaldırılması hedefleniyor

Recep Altepe, Bursa'da termal turizmin ayağa kaldırılması hedefiyle çalışmalarına yön vereceklerini bildirdi

bursa konaklama Haberi

bursa konaklama

Bursa SKAL Kulübü Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa'da geçen yıl, ilgili bakanlıktan belgeli otellerin rakamlarına göre 1 milyon 334 bin 979 turist konakladı" dedi. Varlık, turistlerin 538 bin 193'ünün yabancı, 796 bin 786'sının ise yerli turist olduğunu söyledi. Geçen yıl Bursa'daki otellerin yüzde 41.58'lik ortalama doluluk oranlarıyla sezonu kapattığını aktaran Varlık, doluluk oranının ağustos ayında ise yüzde 66,82'ye ulaştığını...