01 / 05 / 2024

Bursa Mermer Fuarı en pahallı ürün

Bursa Mermer Fuarı en pahallı ürün

Bursa'da açılan blok mermer fuarında en pahalı ürünler olarak dikkati çeken yaklaşık 110 bin liralık mermeri Hintliler, 80 bin liralık olanı ise İtalyanlar satın aldı.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Bursa'ya yeni fuar alanı müjdesi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'daki fuar kapasitesini beşe katlayacak bir proje hazırlıyor. Hayata geçirilecek olan projenin 50 bin metrekarelik ilk etabı 50 milyon dolara mal olacak. M

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

İTSO, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Bursa Mermer Fuarı en pahallı ürün Haberi

Bursa Mermer Fuarı en pahallı ürün

Bursa'da düzenlenen "Bursa Blok Mermer Fuarı''nda Marmara Adası'ndan getirilen beyaz mermere Hintliler 110 bin, Kırşehir'den çıkarılan renkli damarlar içeren ürüne ise İtalyanlar 80 bin lira ödedi. Bursa'daki blok mermer fuarı, yurt içi ve dışından gelen mermer üreticilerinden büyük ilgi gördü. Fuarda, çıkarıldığı yere, görünüşüne ve kalitesine göre değişen blok mermerlerin tonu 100 dolardan bin 500 dolara kadar fiyatlardan alıcı buluyor. Görünüşüyle göz kamaştıran ve en pahalı ürünler olarak dikkati çeken iki blok mermer, fuarın açıldığı ilk gün satıldı.


Marmara Adası'ndan çıkarılan ve çok nadir görüldüğü belirtilen beyaz mermere en büyük ilgiyi Hindistan ve Çin'den gelen mermerciler gösterdi. İki alıcı arasında en yüksek fiyatı veren Hintliler, bu 25 tonluk bloğa 110 bin lira ödeyerek sahip oldu. Fuarın diğer gözdesi ise Kırşehir'den...