27 / 04 / 2024

bursa modern yılbaşı indirimi

bursa modern yılbaşı indirimi

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, yerleşik oturma düzeni, sosyal aktiviteleri, spor tesisleri, köylü pazarı ve sakinlerine sunduğu daha birçok ayrıcalığıyla sizleri de Bursa Modern’li olmaya davet ediyor

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Büyükorhan'a modern pazar yeri!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Büyükorhan'a kazandırılan pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Bursa Büyükbalıklı-Konaklı arasına modern köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği ve Büyükbalıklı ile Konaklı köylerini birbirine bağlayan köprü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından trafiğe açıldı.

Anatolium Bursa yılbaşında açık mı?

Anatolium Bursa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Bursa yılbaşında açık mı? Anatolium Bursa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Anatolium Bursa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Carrefour Bursa yılbaşında açık mı?

Carrefour Bursa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bursa yılbaşında açık mı? Carrefour Bursa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Carrefour Bursa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Yunuseli BGC Konutları'nda anahtarlar yılbaşında teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Bursa Büyükorhan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçeleri de daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Büyükorhan ilçesine de 2 bin metrekare alanlı modern kapalı Pazar yeri kazandırıyor.

Bursa Büyükşehir Blokları kentsel dönüşümle yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'ya örnek olması amacıyla kendi lojmanlarında uyguladığı kentsel dönüşüm tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

Sinpaş Bursa Modern projesi satılık daire fiyatları!

Ana teması su olan Sinpaş Bursa Modern projesi Sinpaş GYO imzası taşıyor. 2007 yılının Haziran ayında yapımına başlanan Bursa Modern projesinde 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

bursa modern yılbaşı indirimi Haberi

bursa modern yılbaşı indirimi


Kuzeyin Parlayan Yıldızı Sinpaş GYO Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanları ve yepyeni projeleri ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. 2012 yılının son ayını yaşadığımız şu günlerde Sinpaş GYO Bursa Modern, ev sahibi olmak isteyenlere “Son Fırsat” adı altında bir kampanya sunuyor. Herkese 10.000 TL yılbaşı indirimi yanında, peşin ödemelerde % 10 fiyat avantajı sunan Sinpaş GYO Bursa Modern, 120 ay vade seçeneğinin yanında hemen taşınma fırsatı ile yeni yılda herkesi Bursa Modern’li olmaya davet ediyor. 2012’nin bu son fırsatını kaçırmamak ve 2013 yılına yepyeni bir başlangıcı kendi evinizde yapmak için vakit kaybetmeden Sinpaş GYO Bursa Modern’e gelin.