28 / 04 / 2024

Bursa Mudanya Kavşağı

Bursa Mudanya Kavşağı

Mudanya’dan Bursa istikametine gelen araçların şehir içi trafiğe dahil olmasıyla yaşanan trafik keşmekeşi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni yatırımla tarihe karışıyor.

Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Bursa Mudanya Kavşağı tamamlanıyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Bursa Mudanya Kavşağı’nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kavşağı’ndaki imalat çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığının birkaç gün içinde sona ereceğini açıkladı.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Bursa Mudanya’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya’daki parklanma sorununun çözümü için bazı proje hazırlıklarına başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan stadyumu başka bir yere taşıyıp, bu alana yer altına iki katlı otopark, üst kısma ise ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edecek.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Mudanya Kavşağı genişletiliyor!

Mudanya’dan Bursa istikametine gelen araçların şehir içi trafiğe dahil olmasıyla yaşanan trafik keşmekeşi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni yatırımla tarihe karışıyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa Mudanya'da 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 7 Şubat'ta yapılacak arsanın satış bedeli 42 milyon 804 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Bursa Mudanya Kavşağı Haberi

Bursa Mudanya Kavşağı


Mudanya’dan Bursa istikametine gelen araçların şehir içi trafiğe dahil olmasıyla yaşanan trafik keşmekeşi, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımla tarihe karışıyor. Mudanya Kavşağı’nın Bursa çıkışına 2 şerit daha ilave edilmesine ve dolayısıyla Mudanya Kavşağı-Bursa istikameti ile Acemler Köprülü Kavşağı-Orhaneli Kavşağı arasındaki trafik sıkıntısının son bulmasına ilişkin çalışmaların başladığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1 yıl içerisinde tamamlanacak çalışmalarla artık bu aksta bir daha trafik sıkıntısının yaşanmayacağını söyledi.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kavşağı’nın Bursa-İzmir Yolu’na bağlantı noktasına inşa edilecek yeni şerit alanlarından incelemelerde bulundu. Gezisinde Bursa’daki trafik akışına ve yaşanan sorunlara değinen Başkan Altepe, hızlı büyümeye paralel olarak gelişen trafik sıkıntısına çare bulmak için büyük gayret sarf ettiklerini ifade etti. Bursa’da her ay 6000 aracın trafiğe çıktığını, kent ekonomisinin...