05 / 05 / 2024

Bursa Mudanya kiralık daireler

Bursa Mudanya kiralık daireler

Bursa İli Mudanya İlçesi'nde yer alan 4.410,03 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Mudanya İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Bursa Mudanya’daki riskli bina eğitime kazandırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'da bulunan riskli yapıyı yıkarak yerine kurs merkezi inşa edecek. 

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Bursa Mudanya’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya’daki parklanma sorununun çözümü için bazı proje hazırlıklarına başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan stadyumu başka bir yere taşıyıp, bu alana yer altına iki katlı otopark, üst kısma ise ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edecek.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor!

Evli çiftlerin emlakçıların yolunu tuttuğu Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor. Bölgedeki yeni yapılar bile satılık ilanı taşıyor.

Bursa Mudanya'ya yeni sağlık ocağı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'daki Altıntaş Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan düğün salonu, sağlık ocağı ve muhtarlığın da bulunduğu tesisi bölgeye kazandırdı.

Bursa Mudanya Kavşağı genişletiliyor!

Mudanya’dan Bursa istikametine gelen araçların şehir içi trafiğe dahil olmasıyla yaşanan trafik keşmekeşi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni yatırımla tarihe karışıyor.

Bursa Mudanya'da 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 7 Şubat'ta yapılacak arsanın satış bedeli 42 milyon 804 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Mudanya Kavşağı'nda düğüm çözülüyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Bursa Mudanya kiralık daireler Haberi

Bursa Mudanya kiralık daireler

Bursa İli Mudanya İlçesi'nde yer alan 4.410,03 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Mudanya İcra Dairesi tarafından 1 milyon 543 bin 510 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz Göynüklü Köyünde yeni açılan yol üzerinde, asfalt kaplamalı yola cepheli, Çamlıca Evleri'nin kuzeyinde yer almaktadır. Çevresinde villa tipi konutlar yer almaktadır. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Dava konusu taşınmazın yapısı topoğrafik olup yapısı eğimlidir. Üzerinde her türlü bina ve tesis yapılmasına müsayittir. 


Kıymeti: 1.543.510.00 TL

1. Satış Günü: 28/11/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 26/12/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası



Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve...