02 / 05 / 2024

Bursa Müsiad şubesi görüşmesi

Bursa Müsiad şubesi görüşmesi

Araplardan Bursa'ya 10 milyar dolarlık yatırım sinyali geldi Fuarda yeni yatırımlar da masaya yatırıldı. Bursa 'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak isteniyor.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Bursa Kebap Evi franchising yöntemiyle büyüyor!

Türkiye genelinde 95 şubesi bulunan restoran zinciri Bursa Kebap Evi, franchising yöntemiyle büyümeye devam ediyor. Bursa Kebap Evi şubesi açan bir girişimcinin yüzde 15 kâr marjıyla 24-36 ay arasında yatırımını finanse edebileceği ifade ediliyor.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

MÜSİAD Cezayir'de ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanmaya ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, Cezayir’de temsilcilik açılışını gerçekleştirdi.

MÜSİAD Suriye'de ofis açtı!

MÜSİAD Suriye'nin Azez kentinde şube açtı, MÜSİAD, bu adımla Türkiye ve Suriye'deki iş adamları arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

MÜSİAD Umman'da ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma hedefleyen MÜSİAD, Umman'da temsilcilik açtı. Dernek, Umman'daki açılışla 83 ülkede 213 temsil noktasına ulaştı.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

Bursa Müsiad şubesi görüşmesi Haberi

Bursa Müsiad şubesi görüşmesi

Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden iş adamları, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak için kolları sıvadı asra Körfezine kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor. 


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, İstanbul'da, CNR Expo'da düzenlenen 15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarına katılan yabancı iş adamlarından bir kısmının, Bursa'da muhataplarıyla bir araya geldiğini ve ikili görüşmeler yaptığını söyledi. Çepni, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Cezayir, Bosna Hersek, Lübnan. Kazakistan, Bahreyn ve Tunus'tan 80'e yakın iş adamını ağırladıklarını kaydederek, özellikle Arap iş adamlarının Türkiye'ye ve Bursa'ya ilgisine dikkati çekti. 


Körfez ülkelerinden iş adamlarının...