03 / 05 / 2024

bursa nilüder akçalar konut sektörü akçalar imar planı

bursa nilüder akçalar konut sektörü akçalar imar planı

Bursa Nilüfer'daki Akçalar Mahallesi'nin imara açılmasıyla bölge cazibe merkezi olacak. Bölgede 3 yıl içinde 5 bin konut inşaatı yapılması planlanıyor.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İnci Mahall Akçalar'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar projesinde lansmana özel indirim fırsatları sunuluyor. Bursa'da hayata geçirilen projenin teslimlerinin 18 sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade fırsatıyla!

Akçalar 4 projesi, Bursa'nın hızla gelişen Akçalar'da Karnur İnşaat tarafından yükseliyor. Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade seçenekleri ile satışlar devam ediyor. Peki Akçalar 4 daire fiyatları ne kadar? işte Akçalar 4 ile ilgili detaylar...

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Bursa Nilüfer'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 3 taksitle satılık imarlı arsa!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yar alan ticaret imarlı arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

bursa nilüder akçalar konut sektörü akçalar imar planı Haberi

bursa nilüder akçalar konut sektörü akçalar imar planı

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesine önümüzdeki 3 yıl içinde 5 bin konut yapılacak.


Bursa’nın en hızlı gelişen ilçesi Nilüfer’de inşaat imarlı alan kalmayınca Akçalar mahallesi imara açıldı. Önümüzdeki 3 yıl içinde Akçalar’a 5 bin konut yapılacak. Göl manzarası olan Akçalar’da yapılan evlerin akıllı sistem olması bölgeyi cazibe merkezi yapıyor. Akçalar’a yapılacak konutlarla ilgili bilgi veren M.G Modern Life İnşaat Başkanı Mehmet Gül, "Bu bölgede yapılacak evler akıllı sistem olacak ve evlerde vanaları ve ısınma sistemlerini uzaktan telefonla bir tuşa basarak açıp kapaya bilecekler. Evlerde merkezi sistem süpürge yapıyoruz ve bu sistemin motoru balkonda oluyor tüm odalarda süpürge hortumlar mevcut evin içi toz olmadan evler süpürülecek" dedi.


Akçalar’ın Bursa’nın yeni cazibe merkezi olacağına da dikkat çeken Gül, " Nilüfer ilçesinde imara...