02 / 05 / 2024

bursa nilüferde satılık arsa

bursa nilüferde satılık arsa

Bursa Nilüfer'de bulunan 3 bina, Bursa 3. Satış Memurluğu tarafından 15 Mayıs 2015 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Bursa'da 2 milyon 718 bin TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Nilüfer İlçesi'nde yer alan 5.436.83 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Bursa 3. Satış Memurluğu tarafından 20 Mart 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Bursa Nilüfer'de 7 milyon 905 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Nilüfer ilçesinde yer alan üç arsa toplam 7 milyon 905 bin TL bedelle 25 Aralık günü saat 9:30 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

Bursa'da 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Nilüfer İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 21 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Bursa Nilüfer'de 1 milyon 812 bin TL'ye satılık arsa!

Nilüfer Belediyesi, Bursa Nilüfer'de Özlüce Mahallesi'nde yer alan arsayı 1 milyon 812 bin TL muhammen bedelle ihale ediyor...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

Bursa Osmangazi'de satılık 4 arsa 68,1 milyon TL'ye!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Osmangazi İlçesi Gaziakdemir Mahallesi'nde yer alan taşınmazlar satılıyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 68 milyon 125 bin 11 TL olarak belirtiliyor.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

bursa nilüferde satılık arsa Haberi

bursa nilüferde satılık arsa

Bursa Nilüfer'de Esentepe Mahallesinde bulunan 3 bina, Bursa 3. Satış Memurluğu tarafından 2 milyon 441 bin 832 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Söz konusu taşınmazlar 4 katlı, 3 katlı ve 3 katlı olmak üzere 3 ayrı binadan meydana geliyor. Taşınmazların ihalesi açık artırma usulüyle Bursa 3.Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu'nda yapılacaktır.



Bursa ili, Nilüfer İlçesi,Esentepe Mah.2223 Ada 2 Parsel üzerinde 1.319,86 m2 mıktarlı taşınmaz, her ne kadar tapu kaydında Arsa niteliğinde gözükmekte ise de; Üzerinde 4 katlı, 3 katlı ve yine 3 katlı betonerme karkas binalar mevcuttur. Çevresi çok katlı site şeklinde yapılar iie müstakil tek ve çok katlı yapılar ile meskundur. Tüm kamu kuruluşları ile belediye hizmetlerinden yararlanmakta, ulaşımı kolay, her türlü bina ve tesis yapımına uygundur.


A-) Taşınmaz üzerindeki binalardan lyigün Sok....