29 / 04 / 2024

Bursa NOSAB Hizmet Binası açılış

Bursa NOSAB Hizmet Binası açılış

Bursa'da Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen NOSAB Hizmet Binası'nın yapımında sona gelindi.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Korona günlerinde Bursa'nın gündeminde arsa satışları var!

Koronavirüsün ardından gelirler düştükçe, şehirler de hizmet beklerken, belediyeler kendilerine yeni kaynaklar aranmaya başlandı. Ek gelirin en kolay yolu ise Belediyeye ait arsaların satışıydı. Bursa’nın Orhangazi İlçesi için bu durum geçerli oldu.

Bursa'daki tarihi Saatçi Köşkü restore edilecek!

Bursa'da yer alan ve 1890 yılında inşa edilen tarihi "Saatçi Köşkü" restore edilecek. Köşk 31 yıldır ormancılık müzesi olarak hizmet veriyor...

TOKİ'den Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt hazırlama ihalesi!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Bursa NOSAB Hizmet Binası açılış Haberi

Bursa NOSAB Hizmet Binası açılış

Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen NOSAB Hizmet Binası'nda sona yaklaşıldı. 


Bursa'da Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti bölgede incelemerde bulundu. İnşaatı tamamlanan NOSAB Hizmet Binası'nda açılış için geri sayım başladı.


4 bin 450 metrekarelik idari bina, 2 bin 250 metrekarelik bankalar alanı, bin 195 metrekarelik kreşi ve 980 metrekarelik otoparkı ile toplamda 8 bin 875 metrekarelik alanda yapılan merkez ile ilgili NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal açıklamalarda bulundu.


Ünal, "Bursa sanayisine ve sanayicisine böyle bir hizmet sunacak olduğumuz için mutluyuz" dedi. Şantiye sahasındaki incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan NOSAB Müteşebbis Heyeti Başkanı Yalçın Araş da, "NOSAB'a, NOSAB'lı sanayicilerimize çok yakışacağını düşündüğümüz hizmet binamızda temmuz ayı sonu gibi açılışı yapma planımız var. Bu konuda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bursa'ya, Bursa sanayisine böyle...