03 / 05 / 2024

Bursa OSB boş arsa miktarı

Bursa OSB boş arsa miktarı

Mevcut OSB'nin yüzde 42'sini şu an Şişe Cam grubu kullanıyor. Yenişehir OSB'ye yatırım yapmak isteyen sanayicilerin önünün açıldığı bildirildi. Şu an OSB'de 430 dönüm net sanayi arsası var.

 OSB arazilerinin satış değeri Boğaz'daki lüks yalıları bile geride bıraktı!

Organize Sanayi Bölgeleri'nde kira artışları yüzde 150 oranlarına yaklaştı. Bölgedeki metrekare satış fiyatı da Boğaz'daki yalı fiyatlarını aşarken, Marmara Bölgesi söz konusu fiyat artışında açık ara başı çekiyor.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Evli çiftlerin dikkatine! Yargıtay kararını verdi! Evlilikte hangi mal sizin oluyor?

Yargıtay’dan boşanma sürecindeki mal varlığı paylaşımları ile ilgili önemli bir karar çıktı. Bursa’da boşanacak olan çiftin davası, akıllardaki soru işaretlerinin silinmesine sebep oldu. İşte detaylar…

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltılıyor!

Bursa Osmangazi'de heyelan sebebiyle zarar gören binalarda hasar tespit çalışmaları başladı.

Bursa'da heyelan nedeniyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen heyelan sebebiyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bursa'da apartman boşluğundaki türbe görenleri şaşırtıyor!

Bursa’da 15. yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği düşünülen Aşık Yunus’un Karamazak Mahallesi’nde 3 apartmanın arka oda pencerelerinin baktığı havalandırma boşluğunda yer alan türbesi görenlerin dikkatini çekiyor.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Boş stadyumlara meslek liseleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, boş stadyumlara meslek liseleri açmaya hazırlanıyor. OSB’leri gezen Selçuk, “Hangi sektörde nasıl bir insan kaynağına ihtiyaç var, rapor hazırladık” diyor..

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Bursa OSB boş arsa miktarı Haberi

Bursa OSB boş arsa miktarı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir ilçesinde OSB'nin imar planını inceledi. Bilecik'te bir toplantıya katılan Vali Karaloğlu, Bursa Ticaret Odası Başkanı ibrahim Burkay ile birlikte Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mimar Sinan Süzgünden OSB imar planı ile ilgili bilgi aldı. Karaloğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı. 


Mevcut OSB'nin yüzde 42'sini şu an Şişe Cam grubu kullanıyor. Kalan bölgenin imar planındaki sıkıntının giderilerek, Yenişehir OSB'ye yatırım yapmak isteyen sanayicilerin önünün açıldığı bildirildi. Şu an OSB'de 430 dönüm net sanayi arsası var. 


Bu arada, Yenişehir de 1979 yılında yapılan ve derslik ile yurt olarak kullanılan 800 metrekarelik binanın yıkılması konusunda valinin talimat verdiği öğrenildi. 


A...