30 / 04 / 2024

Bursa OSB yatırımları

Bursa OSB yatırımları

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa OSB'lerinde yatırım atağı başladı!

Bursa OSB’leri yeni girişimci çekebilmek, altyapı sorunlarını çözebilmek, istihdamı artırabilmek için yatırım atağında. OSB yönetimleri ağırlıklı olarak eğitim, Ar-Ge, alt ve üstyapı çalışmalarına odaklanmış durumda.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa OSB yatırımları Haberi

Bursa OSB yatırımları

2003'te 111 hektarlık alanda sanayi bölgesi statüsüne kavuşan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB), doğru yönetim stratejileri ile çağdaş bir OSB kimliğine büründü. Hürriyet'te yer alan habere göre;  2008 yılında imar planının onaylanması sonrasında altyapı yatırımlarının da artmasıyla bölgede faaliyet gösteren firma sayısı 40'tan 135'e çıktı. Ek olarak bölge büyüklüğe 210 hektar büyüklüğe ulaştı. Bölgenin kurulduğu günden itibaren HOSABSİAD ve HOSAB yönetimlerinde çeşitli görevler üstlenen 2016 yılından bu yana da HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Faruk Korun, bölgede ortak akıl ve sanayicinin birlikteliği ile doğru projelerinin hayata geçirilmesinin büyük önem taşıdğını dile getirdi. 

AKÇALAR OSB’Yİ BÜNYESİNE KATTI 

OSB'de yapılan yatırım süreçlerine değinen Kroun şu açıklamalarda bulundu: “2008 yılından itibaren alt yapı yatırımlarına başladık. Yönetim merkezimizi yaptık, atık su arıtma tesisimizi kurduk....