18 / 05 / 2024

Bursa Rotary İlkokulu yeni spor salonu

Bursa Rotary İlkokulu yeni spor salonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor yatırımları zincirine Rotary İlkokulu’na kazandırılan spor salonu ile yeni bir halka daha ekledi

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Bursa'ya iki yeni okul!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan Davut Çalışkan İlkokulu ve Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu açıldı.

Bursa Rotary İlkokulu’na yeni spor salonu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor yatırımları zincirine Rotary İlkokulu’na kazandırılan spor salonu ile yeni bir halka daha ekledi

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde binalar yıkılıyor!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bina yapılacak Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde kamulaştırılan binaların yıkımını başlattı. Altepe, Bursa’nın bir kalite kenti olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini söyledi.

Bursa Zafer İlkokulu sil baştan!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Zafer Mahallesi’nde yer alan ve yenileme çalışmaları süren 60 yıllık Zafer İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

Bursa İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor. 250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

Bursa İnegöl'de 250 metruk bina yıkılacak!

Bursa İnegöl'de 250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

Bursa'da Orhaniye İlkokulu inşaat yapım işi ihale edilecek!

Bursa İnegöl'de Orhaniye İlkokulu inşaatı yapım işi Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Millet Mahallesi İlkokulu açıldı!

Bursa’nın ‘marka bir kent’ olması hedefiyle önemli hizmetlere imzasını atan Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimi destekleyen projeleri kapsamında Millet Mahallesi Temel Eğitim İlkokulu (Millet Mahallesi İlkokulu) törenle açıldı...

Bursa Zafer Mahallesi'ndeki ilkokul ve ortaokullar yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime büyük destek verdiğini belirterek, “Zafer Mahallesi’ndeki Zafer İlkokulu ve Ortaokulu yenilenerek, modern bir eğitim kompleksi haline gelecek” dedi.

Bursa Rotary İlkokulu yeni spor salonu Haberi

Bursa Rotary İlkokulu yeni spor salonu


Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor kenti Bursa’yı hedefiyle eğitim kurumlarına spor salonları kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer İlçesi’ndeki Rotary İlkokulu’nda yaptırılan spor salonu, törenle öğrencilerin hizmetine açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Rotary İlkokulu Spor Salonu’nun açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentin geleceğine değer verildiğini ve bu nedenle de özellikle çocuklarla gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine dikkati çekti. Her alanda örnek bir şehir olan Bursa’da sportif hizmetlerde de öncü olduklarını anlatan Başkan Altepe, yeni stadyum, amatör kulüplere sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel tesisler ve mahallelere yüzme havuzları ile Bursa’yı sporda da marka kent haline getirdiklerini ifade etti.


“Gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz”

Başkan Altepe, Bursa’da hem tesisleşmeye hem de Büyükşehir...