18 / 05 / 2024

bursa seferleri

bursa seferleri

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (BUDO) İstanbul'dan satın aldığı 'Hamdi Karahasan' gemisi, 1 Haziran'dan itibaren Mudanya – İstanbul Büyükada turlarına başlıyor. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatıldı.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO 'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy, 08.40'taki Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri 'nin (BUDO) bazı seferleri, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) ise Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi iptal edildi

İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri iptal edildi.Öte yandan, gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen rüzgar hava sıcaklığını düşürürken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.

BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin ( BUDO ) 12 ve 12:30'da yapılacak olan seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Bandırma-İstanbul arasında deniz uçağı seferleri başladı!

Bandırma-İstanbul arasında deniz uçağı seferleri başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi Burulaş, Gemlik İlçesi'nden geçen yıl başlattığı deniz uçağı seferlerine Bandırma'yı da ekledi.Bandırma Ticaret Odası üyelerine 15 lira indirim uygula

BUDO seferleri iptal etti!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Erdek Tekirdağ deniz otobüsü seferleri başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ile birlikte hayata geçirdiği deniz otobüsü ulaşımı projesi hayata geçirildi. Erdek- Avşa- Marmara Adası - Tekirdağ seferleri başladı...

İDO'nun iptal edilen seferleri!

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş ' nin ( İDO ), bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi...

Bursa-Büyükada seferleri başlıyor!

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (BUDO) İstanbul'dan satın aldığı 'Hamdi Karahasan' gemisi, 1 Haziran'dan itibaren Mudanya – İstanbul Büyükada turlarına başlıyor. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatıldı.

Bursa teleferiğinde deneme seferleri başladı!

Dünyanın en uzun mesafeli hava taşıt aracı olan Bursa Teleferiği kum torbaları ile yaptığı deneme seferlerinin sonuna geldi. 4 ve 6 kişilik kabinlerde deneme seferleri Teferrüç Kadıyayla arasındaki ilk istasyonda bir dakika aralıklarla yapılıyor...

İDO Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı 'nı 17 Şubat'ta devreye sokacak!

İDO'nun devreye alacağı Kadıköy - Yenikapı/Bursa seferleri ile Bursalılar, her iki yakanın önemli ulaşım merkezleri olan Yenikapı ve Kadıköy üzerinden İstanbul’un metro ağına dahil olabilecek.

bursa seferleri Haberi

bursa seferleri


İstanbul - Bursa arasında deniz otobüsü seferleri düzenleyen BUDO, hizmet ağına pazar günleri yapılacak İstanbul Büyükada turlarını da ekledi. Burulaş’ın İstanbul Şehir Hatları Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den satın aldığı, 'Hamdi Karahasan' yolcu gemisi, Mudanya iskelesine demirledi. 1980 yılında Haliç Tersanesi'nde inşa edilen, 56 metre uzunluğunda, 10.5 metre genişliğindeki 1500 yolcu taşıma kapasitesine sahip gemi, uzun yıllar İstanbul şehir hatlarında görev yaptıktan sonra rotayı şimdi Mudanya - Büyükada hattına çevirdi.


Mudanya - Büyükada arasındaki ilk seferine 1 Haziran Pazar günü başlayacak olan 'Hamdi Karahasan gemisi', saat 08.30’da Mudanya BUDO iskelesinden kalkıp Büyükada’ya demirleyecek. Günü Büyükada’da geçirme imkanı bulacak vatandaşlar saat 18.30’da da Büyükada’dan Mudanya’ya dönecek. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatan Burulaş, bu tarihler arasında gidiş-dönüş...