15 / 05 / 2024

Bursa Selvili Cadde viyadük projesi

Bursa Selvili Cadde viyadük projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam Bloklarıyla birlikte çöken Selvili Caddede yaşanan sorunu viyadükle çözüme kavuşturuyor.

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Yıkımına başlanan Bursa İller Bankası'nın binası çöktü!

Bursa'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerinde bulunan İller Bankası´na ait eski binanın yıkıma başlandı. Bina kısa süre sonra kendiliğinden çöktü.

Bursa Cadde 224 projesinde teslimler yapıldı!

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Bursa'da yeni viyadük inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selvili Cadde'de yeni viyadük inşaatına başladı. İnşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

Bursa'daki Selvili Cadde'ye viyadüklü çözüm!

Bursa'da 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam bloklarıyla birlikte çöken Selvili Cadde’de yaşanan sıkıntı viyadükle çözüme kavuşuyor

Bursa Selvili Cadde'ye viyadüklü çözüm!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam Bloklarıyla birlikte çöken Selvili Caddede yaşanan sorunu viyadükle çözüme kavuşturuyor.

Bursa Köklü Cadde'de kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle sürdürülen çalımalar kapsamında, Yıldırım İlçesi’ndeki Köklü Cadde’de kamulaştırılan binaların yıkımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bursa Mudanya'da 2 bin 700 yıllık antik kent bulundu!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Meyrleia antik kentine ait künk, kanal, seramik fırın, apsisli yapı ve cadde kalıntıları bulundu.

Bursa Köklü cadde için 36 bina yıkılıyor!

Bursa’nın daha yaşanabilir bir hal alması için planlarda olup da uygulamada bulunmayan yolları geliştirdiği yeniden hizmete alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Köklü Cadde’nin trafiğe açılması konusundaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bursa Yenişehir yolları yenileniyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde altyapı çalışmaları biten cadde ve sokaklar asfaltlanıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının son sürat devam ettiğini söyledi.

Osmangazi Ünlü Cadde yenilendi!

Yapılan çalışmalarla yepyeni bir görünüm kazanan Ünlü Cadde, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılan çalışmalarla Ünlü Cadde’nin yeniden adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi olacağını söyledi.

Bursa Köklü Cadde için yıkımlar başladı!

planlarda olup da uygulamada olmayan yolları ürettiği çözümlerle yeniden hizmete alan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ile Osmangazi ilçelerini birbirine bağlayacak Köklü Cadde’nin yeniden faaliyete alınması çalışmalarına başladı.

Bursa Selvili Cadde viyadük projesi Haberi

Bursa Selvili Cadde viyadük projesi


Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ulaşımdan çevreye, altyapıdan spora kadar her alanda önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, kentin en prestijli bölgelerinden Çekirge’de 2006 yılında yaşanan heyelan sebebiyle çöken İntam bloklarının bulunduğu alanla ilgili dönüşüm çalışmalarının yanında Selvili Cadde sorununa da çözüm üretiyor. Hatırlanacağı üzere bölgede yaşanan heyelanla birlikte istinat duvarları yıkılmış, İntam 95 ve 97 Bloklarıyla birlikte Selvili Caddenin bir kısmı da çökmüştü. İntam Bloklarının bulunduğu alanın dönüşümle ilgili çalışmalar sürerken, bölgede inşaat başlamadan yol sorununu çözüme kavuşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Çekirge’yi, Hamzabey ve Muradiye’ye bağlayan Selvili Cadde’nin çöküntü kısmını da viyadükle çözecek. Yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olacak viyadük projesinin ihalesi yapılırken, önümüzdeki günlerde inşaata başlanacak.


Büyük dönüşüm

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki...