13 / 05 / 2024

Bursa Sıhhiye Bulvarı

Bursa Sıhhiye Bulvarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 25 metre genişliğindeki çift yönlü Sıhhiye Bulvarı ile Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinde trafik sorun olmaktan çıktı.

Bursa Sıcaksu Bölgesi kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bursa Sıcaksu Bölgesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ihale yapıldı. 

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Ankara Valiliği yeni binasına taşınıyor!

Tarihi binasından taşınan Ankara Valiliği, yarından itibaren Sıhhiye'deki yeni binasında hizmet verecek

Bursa Sırameşeler Spor Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi!

Ankara'da çok katlı otopark sorunu yaşanıyor. Vatandaşların “Acilen hizmete geri açılması gerek” dediği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi.

Sağlık Bakanlığı'nın Sıhhiye'deki tarihi binası meclis gündeminde!

Sağlık Bakanlığı'nın Sıhhiye'deki tarihi binasından taşınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sağlık Bakanlığı aylık 2.5 milyona kiraya çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın Ankara Sıhhiye’deki tarihi binası Defterdarlık hizmeti için valiliğe devredildi. Sağlık Bakanlığı yeni binaya ayda 2.5 milyon TL ödeyecek.

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatsız çıktı!

Ankara'daki Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatı olmadığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlendi. Bin 200 araç kapasiteli otopark, 13 ay sonra yeniden kapatıldı. 

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Bursa Sıcaksu-Tabakhaneler bölgesi yatırıma açılıyor!

Bursa Sıcaksu - Tabakhaneler Bölgesi termal turizm merkezine dönüştürecek. 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Sıracevizler ve Yediselviler'de dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, dönüşüm uygulamalarından birini de Sıracevizler ve Yediselviler mahallelerinde gerçekleştirecek.

Bursa Sıcaksu'daki kamulaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

İçerisinde Sıcaksu, Kültürpark ve eski stadyumun da yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanı sağlık ve kültür turizmi açısından hedef bölge olarak belirleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede başlattığı kamulaştırma çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Bursa Sıhhiye Bulvarı Haberi

Bursa Sıhhiye Bulvarı


Bursa kent merkezinde yeni yollar, köprü ve kavşaklar ile raylı sistem yatırımlarıyla ulaşım sorununu önemli ölçüde ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, nüfus yoğunluğunun artamaya başladığı yeni yerleşim alanlarına da yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinin trafik yükünü ortadan kaldırmak amacıyla yaptırılan Sıhhiye Bulvarı tamamlandı. Toplam 1,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş – geliş olarak yapılan yolda tretuvar düzenlemeleri de tamamlanırken, kullanıma açılan yol bölge trafiğine nefes aldırdı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş, okul ve alışverişlerine zaman kaybetmeden sorunsuz bir şekilde gidebilmesi, ulaşımda konforun da artması amacıyla yol açma çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Geçit, Balat ve Mudanya yolu bölgesinin de son yıllarda hızlı gelişim gösterdiğini ve yapılaşma yoğunluğunun artmaya başladığını...