24 / 07 / 2024

bursa sosyal bilimler lisesi

bursa sosyal bilimler lisesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda İnegöl'e sosyal bilimler lisesi inşa ediyor.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair merak edilen detaylar!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Sınavsız sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte kadro dağılımı!

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanıyla birçok kişinin dikkatin çekti. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Profesör Murat Sunkar'dan deprem sonrası çökme uyarısı!

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sunkar deprem sonrası çökme uyarısı yaptı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Koronavirüs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, koronavirüsle birlikte inşaatların yavaşlayabileceğini belirtti. Sümer, "Kredide oranın yüzde 90’a çıkarılması iç talebi canlı tutacaktır" dedi...

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

bursa sosyal bilimler lisesi Haberi

bursa sosyal bilimler lisesi


Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın eğitimde de öncü olması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de inşaatı devam eden Sosyal Bilimler Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime değer verdiğini anlatan Başkan Altepe, “Geleceğimize büyük önem veriyoruz. Özellikle gençlerimizin geleceği için eğitim kurumlarımız ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile önemli projelere imza atıyoruz” dedi.


“İnegöl’e değer katacak”

Başkan Altepe, yıpranan okulların yenilenip modern hale getirildiğini söyleyerek, “Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerdeki okulları da yeniliyoruz. İnegöl Orta Okulu binası yıpranmış, yıkılmış ve yenilenmesi gerekiyordu. Binayı tamamen yıktık ve Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yeniliyoruz. Proje tamamlandı ve hayırsever işadamı Veysel Bakgör’ün gerçekleştirdiği inşaatla şu anda çalışmalar hızla devam ediyor” diye konuştu.

Binanın 5 kattan oluştuğunu ve kaba inşaatının da tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden...