05 / 05 / 2024

Bursa stadyumu çatı kaplaması

Bursa stadyumu çatı kaplaması

UEFA’nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye’nin sayılı stadyumları arasına girecek olan 45 bin kişilik yeni stadyumda, çatının özel teflon malzeme ile kaplanması işine başlandı...

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Nestlé'nin yeni fabrikasının temeli Bursa'da atıldı! 

114 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Nestle, Bursa'da medikal beslenme ürünleri fabrikasının temelini attı.

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Burhaniye Şehir Stadyumu'nun temeli atıldı!

3 milyon TL'ye mal olacak Burhaniye Şehir Stadyumu'nun temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Bursa stadyumu çatı kaplaması Haberi

Bursa stadyumu çatı kaplaması

Bursa’da inşa edilen yeni stadyumun çatı kaplaması başladı. 40 metre yükseklikte çalışan işçiler, stat çatısının yeşil- beyaz renkteki kaplamasını yapıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda çatı montajı tüm hızıyla devam ediyor. UEFA’nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye’nin sayılı stadyumları arasına girecek olan 45 bin kişilik yeni stadyumda, çatının özel teflon malzeme ile kaplanması işine başlandı. Yaklaşık 8 bin ton ağırlığındaki çelik çatının üzerinin kaplanması işinde 70 işçi görev alıyor. Yerden 40 metre yükseklikte çalışan işçiler, beyaz renkli teflon malzemeyi büyük bir titizlikle çatı iskeletinin üzerine yerleştiriyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, stadyumda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firmanın sorumlularından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursa’nın yeni sembolü olacak en önemli anıtsal yapılandan biri...