03 / 05 / 2024

bursa stadyumu yenileniyor

bursa stadyumu yenileniyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Stadımızı tümüyle elden geçiriyor ve eksiklerini birer birer gideriyoruz. Bursa ve Bursaspor’umuzun güzel bir sezon geçirmesi için her türlü hazırlığımızı yapıyoruz" dedi.

Bursa'da 20 bin konut yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent genelinde 20 bin bağımsız birimin yenilendiğini açıkladı.

Bursa Mudanya’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya’daki parklanma sorununun çözümü için bazı proje hazırlıklarına başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan stadyumu başka bir yere taşıyıp, bu alana yer altına iki katlı otopark, üst kısma ise ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edecek.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

TOKİ Bursa'da toplam 20 bin 871 konut yaptı!

Bursa Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ aracılığıyla Bursa'da toplam 20 bin 871 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

Bursa İbrahim Yazıcı Stadyumu açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Türkiye’nin örnek tesisi İbrahim Yazıcı Stadyumu, Bursaspor’un merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıl dönümünde hizmete açılacak.

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

İznik kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor!

İznik’in tarihi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile bir bir hayat buluyor. İznik kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

bursa stadyumu yenileniyor Haberi

bursa stadyumu yenileniyor

Kente eserleriyle değer katarken, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni sezona Büyükşehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, kente prestij katan stadyumdaki saha bakım çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, “Bursa’nın yeni değerlerinden ‘Büyükşehir Stadyumu’, yeni sezona hazırlanıyor. Stadımızı tümüyle elden geçiriyor ve eksiklerini birer birer gideriyoruz. Bursa ve Bursaspor’umuzun güzel bir sezon geçirmesi için her türlü hazırlığımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu. Stadyumda müsabakaların yapıldığı zeminin önemine değinen Başkan Altepe, “Zeminin en güzel şekilde olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Drenaj ve tüm altyapı sistemlerimiz en kaliteli şekilde yapıldı” dedi.



Önce...