21 / 05 / 2024

bursa stadyumunun kapasitesi ne kadar

bursa stadyumunun kapasitesi ne kadar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) inşaat komitesi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 45 bin kişilik yeni stadyumda gelinen son aşamayı yerinde inceleme fırsatı buldu...

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Kültürpark Cami hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark Camii’nin çevre düzenlemelerin yapılmasının ardından, caminin kapasitesi de arttırılarak vatandaşların ibadetine sunuldu.

Bursa'da sağlık yatırımları devam ediyor!

Son 3 yılda 3 milyar lirayı aşan sağlık yatırımı alan Bursa’da kamu hastanelerindeki yatak kapasitesi 2017 sonunda neredeyse iki katına çıkacak.

Bosch'un Bursa OSB'deki yeni fabrikası açıldı!

Bosch, 1975 yılından bu yana faaliyet gösteren Bursa’daki Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yenilenen ve üretim kapasitesi artırılan fabrikasının resmi açılışını yaptı.

Turizm Bakanlığı Bursa'yı golf merkezi yapacak!

Turizm Bakanlığı'nın Bursa'da tahsise açtığı termal ve golf turizmine yönelik 268,7 milyon liralık yatırımla 4 milyon 118 bin 404 metrekarelik alanda 4 otel, bin 440 yatak kapasitesi öngörülüyor.

Bursa'nın yeni stadyumunun çatısı özel teflon malzemeyle kaplanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA'nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında dünyanın sayılı stadyumları arasına girecek, 45 bin kişilik yeni stadyumda, çatının özel teflon malzemeyle kaplanmasına başlandı.

Nestle, Bursa Karacabey"de 85 milyon liraya kahvaltılık gevrek fabrikası açtı!

Nestle, Bursa Karacabey"de 85 milyon lira yatırdığı kahvaltılık gevrek fabrikasını açtı. 10 bin tonun üzerinde kapasitesi olan ve yerli hammaddeyle üretime geçen fabrikadan Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine ihracat yapılacak

Bursa Merkez'de konut ve iş yeri kapasitesi doldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Alman Dr. Brenner firması arasında "Bursa Ulaşım Ana Planı"nın hazırlanmasıyla ilgili bir  protokol imzalandı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

bursa stadyumunun kapasitesi ne kadar Haberi

bursa stadyumunun kapasitesi ne kadar



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) inşaat komitesi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 45 bin kişilik yeni stadyumda gelinen son aşamayı yerinde inceleme fırsatı buldu. 


İnşaat sektöründe faaliyet gösteren BTSO meslek komitesi üyeleri, FİFA ve UEFA kriterlerine göre inşa edilen Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nu gezdi. BTSO üyelerine, yetkililer tarafından brifing verildi. 


Ardından da meslek komitesi üyeleri, stadyum çalışmalarındaki son aşamaları inceledi. BTSO Meclis Üyesi ve BTSO İnşaat Konseyi Yöneticisi Ali Tuğcu, "Büyükşehir Belediyesi Stadyumu gibi önemli yapılarda yapım süreçlerinin incelenmesi ve bilgi paylaşımı, inşaat sektörü açısından son derece faydalıdır. Böyle bir projenin ve teknik olarak önemli olan membran sistemli çatının uygulanmasında yerel imkanlardan da yararlanılıyor olması, Bursa'mızın potansiyeli hakkında bize fikir vermektedir. İnşaat firmalarımızın ve teknik elemanlarımızın yurt dışında katma...