02 / 05 / 2024

Bursa Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açılacak

Bursa Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi’ni açıyor

Bursa'da badana bahanesiyle anahtarı alıp eve yerleştiler: Kira ödemiyorlar!

Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’ndeki aile apartmanlarının giriş katındaki daireyi kiraya vermek isteyen Akbulut ailesi, cama ‘kiralık’ ilanı astı. Bursa'da inanılmaz kiracı dolandırıcılığı...

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Bursa Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yüzde 60 tamamlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi’nde sona yaklaşıldı. Bölgede önemli bir sağlık tesisi olması planlanan projenin yüzde 60'ı tamamlandı.

Bursa Yıldırım'a yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'a yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Bursa Yeşilyayla'ya modern aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'a yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezini tamamladı.

Bursa Yıldırım'a iki yeni aile sağlığı merkezi!

Kentte hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Millet ve Yediselviler mahallerine aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Bursa İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

Bursa'nın Gemlik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanına yapılacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa Karacabey'de Sosyal Hizmet Merkezi açılacak!

Bursa Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü iş birliğiyle Sosyal Hizmet Merkezi açılacak.

Bursa Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi’ni açıyor

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara, artık daha modern şartlarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Bursa Kurşunlu’ya Gençlik ve Aile Danışma Merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, Gemlik Kurşunlu'ya ‘Gençlik ve Aile Danışma Merkezi inşa ediyor.

Bursa Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Bursa Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ne zaman açılacak


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, sağlık odaklı çalışmaları kapsamında, kentteki aile sağlığı merkezleri, ihtiyaçlar doğrultusunda yenilenmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım İlçesi’ndeki Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ile mevcut merkezin yanında yeni inşa edilen binada incelemelerde bulundu, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Bursa’nın sağlıklı bir kent olması konusunda Büyükşehir Belediyesi’nin tüm kuruluşlara destek olduğuna değinen Başkan Altepe, “Sağlık çok önemli. Sağlık kuruluşlarına desteklerimizi sürdürüyoruz. Semtlerin ihtiyaçlarını belirliyor, problemlerin çözümünü sağlıyoruz” dedi.


Modern sağlık merkezi

Başkan Altepe, Yıldırım’daki Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi’nin kapasitesinin yetersiz olduğunu hatırlatarak, “Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi, yaklaşık toplam 250 metrekare inşaat alanında hizmet veriyor. Şükraniye Mahallesi’nde başlattığımız yeni inşaatla birlikte toplam inşaat alanı 1000 metrekare olan 3 katlı, güzel, modern bir aile sağlık merkezi ve 112 acil...