02 / 05 / 2024

bursa teferrüç kadıyayla sarıalan teleferiği açılış

bursa teferrüç kadıyayla sarıalan teleferiği açılış

Dünyanın en uzun mesafeli hava taşıt aracı olan Bursa Teleferiği kum torbaları ile yaptığı deneme seferlerinin sonuna geldi. 4 ve 6 kişilik kabinlerde deneme seferleri Teferrüç Kadıyayla arasındaki ilk istasyonda bir dakika aralıklarla yapılıyor...

Yayla Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yayla Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yayla tarafından kuruldu.

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Yayla tarafından kuruldu.

Bursa'da ilginç olay! Ev sahibi kiracıyı afişle arıyor!

Bursa'da bir kadın, kiraya verdiği evindeki eşyaları çaldığını iddia ettiği kiracısının peşine düştü. 

Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak Projeland, şehirlerde cinsiyete göre internette ev arama verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor. 

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Bursa'ya 420 milyon liralık hastane yatırımı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 2 yıl önce projelendirilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi için ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Bursa Teferrüç'e 344 modern konut!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Proje kapsamında 344 modern konutun yer alacak.

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

Bursa Teferrüç'e yeni meydan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu da ortadan kaldırıyor.

Bursa Teferrüç Mahallesi'nde modern dönüşüm!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi Uludağ'ın eteklerindeki plansız yapılaşmanın neden odluğu kötü görüntüleri ortadan kaldıracak.

Bursa Teferrüç Mahallesi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi Teferrüç Mahallesi’ndeki plansız yapılaşma sorununu çözüyor. Uludağ’ın eteklerindeki kötü görüntüler ortadan kaldırılacak.

Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi son aşamada!

Bursa Yıldırım'ın yüzde 33’ünü kentsel dönüşüme dahil eden Yıldırım Belediyesi, ilçenin marka değerine büyük katkı sağlayacak Teferrüç Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi’nde önemli mesafe kat etti

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor. Hastane büyesinde 250 yataklı genel hastane, 250 yataklı onkoloji hastanesi ve 250 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacak.

bursa teferrüç kadıyayla sarıalan teleferiği açılış Haberi

bursa teferrüç kadıyayla sarıalan teleferiği açılış


Dünyanın en uzun mesafeli hava taşıt aracı olan Bursa Teleferiği kum torbaları ile yaptığı deneme seferlerinin sonuna geldi. 4 ve 6 kişilik kabinlerde deneme seferleri Teferrüç Kadıyayla arasındaki ilk istasyonda bir dakika aralıklarla yapılıyor. 


Teferrüç- Kadıyayla-Sarıalan arasındaki 4 bin 980 metre uzunluğundaki güzergahta seferler başlayacak olan Bursa Teleferiği’nin kum torbaları ile yaptığı deneme seferlerinin sonuna gelindi. Bursa’nın simge yapılarından bir tanesi olan teleferikte deneme seferlerinin Mayıs ayından itibaren yapıacağı ifade edildi. Türkiye’nin ilk insanlı hava taşıtı olan ve 1963 yılında hizmete başlayan teleferiğin yeniden dizayn edilerek modernleşme çalışmalarını yakından takip eden Bursa Teleferik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kalyan, “Bursa’dan Uludağ’a ulaşımı sağlayan teleferik inşaatının son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. 3 tane istasyon binasının da son rötuşları yapılmaktadır. Teleferik sisteminin fren...