29 / 04 / 2024

bursa tek tip imar uygulaması

bursa tek tip imar uygulaması

İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, tek tip imar uygulamasının Bursa'da en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Tek tip emeklilik yolda! EYT'linin maaşı bölünecek

EYT düzenlemesinde detaylar netleşiyor. EYT’de maaş ve tazminat hesabı 3 dönem üzerinden yapılması bekleniyor. Çalışma süresi, istifa ve fazla primler dahi etki edebilecek.

Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "EYT" ile ilgili, "1999 öncesi işe girmiş olanların yaş sorunu yüzünden emeklilikte karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Bu tek tip bir düzenleme." ifadelerini kullandı.

Karar verildi: Artık akıllı telefonlarda tek tip olacak

Avrupa Birliği Parlamentosu akıllı telefonlara ilişkin tasarıyı onaylayarak, cihazların tek tip şarj girişli olmasına karar verdi.

Yakıt tüketimiyle iddialı Dacia Sandero 2022'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Dacia Sandero 2022 fiyat listesi, özellikleri, donanım paketleri, opsiyon fiyatları, motor seçenekleri ve yakıt tüketim miktarları oldukça merak ediliyordu. Tek tip motor seçeneğine sahip ve düşük yakıt tüketimi ile dikkat çeken yeni Sandero, bakın kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Cep telefonlarında artık tek tip şarj aleti kullanılacak! Uygulamanın başlayacağı tarih belli oldu

Avrupa Birliği (AB) kurumları, 2024 sonbaharına kadar üye ülkelerde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenlemede uzlaşı sağladı.

Evdeki şarj aletleri çöpe gidecek bundan sonra tek tip şarj aleti kullanılacak! iPhone kullanıcıları dikkat

Avrupa Parlamentosu (AP) Komitesi, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek. Düzenleme Apple ürünlerini de kapsıyor. iPhone telefon kullananlar dikkat!..

Kentsel dönüşüm tek seferde yapılmalı!

Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için Kentsel Dönüşüm Kurulu kurulması gerektiğini söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşümün kısır döngüye dönmemesi için tek seferde yapılması gerektiğini söyledi. 

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa'da binalar tek tek yıkıldı! Ulu Cami'nin önü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında yıkımların etap etap sürmesinin ardından tarihi hanlar da ilerleyen zamanda caddeden görülüyor.

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

bursa tek tip imar uygulaması Haberi

bursa tek tip imar uygulaması

İSSİAD Yönetim Kurulu Şubat Ayı Toplantısı Büro Yap ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda İSSİAD'ın 2016 faaliyetleri değerlendirilirken 2017 yılının da yol haritası çizildi. Toplantıda konuşan İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, derneğin gerçekleştirdiği çalışmalarda kısa süre içinde Bursa'nın en etkili sivil toplum kuruluşları arasına girdiğini aktardı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi ile devamlı temas halinde olduklarını vurgulayan Altınöz, "Çalışmalarımızın meyvelerini kısa sürede toplayacağımıza inanıyorum. İstanbul Caddesi'nin geleceği için elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyorum" dedi.


STANDAR EMSAL UYGULAMASI YATIRIMCIYI TEŞVİK EDECEKTİR

PTT Gençosman Şubesi'nden Dürdane Rampası'na kadar caddenin bir bütün halinde ele alınması gerektiğini ve ona göre bir imar yönetmeliği uygulanmasını istediklerini vurgulayan Altınöz, şöyle devam etti: "Biz tüm caddenin emsal yönünden aynı standartlara sahip olmasını arzuluyoruz. Bu konuda Büyükşehir...