16 / 05 / 2024

Bursa tesis

Bursa tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 28 adet tesis ile Bursa’ya 210 milyonluk yatırım yaptı.Türkiye’nin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından olan DSİ Genel Müdürlüğü’ne ait 16 tesisin temeli atılırken, 12 tesis ise hizmete açıldı. gerçekleştirildi.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa Yıldırım'a termal tesis müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de ilçeye termal tesis kazandırıyor.

Bursa Karacabey'de otel ve düğün salonu işi ihalesi 31 Mayıs'ta!

Bursa Karacabey Belediyesi, 4 yıldız niteliğinde bir adet otel ile iki adet düğün salonu inşana karşılık 30 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilmesi işi ihale ediyor..

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.

Bursa'da 10 yeni turizm tesisi açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi termal turizmde yeni bir hamle başlattı. Belediye, termal kaynaklara sahip 10 ilçede yeni tesis açma kararı verdi.

Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis!

Bursa’nın şifalı suları, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla turizme kazandırılacak. Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis inşa edilecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya dev tesis kazandırılacak!

Bursa Mustafakemalpaşa'nın pazar yeri sorunu çözülüyor. Yunus Emre Mahallesi'ne inşa edilecek sosyal tesisle pazar yerinin yanında gençlik merkezi, düğün salonu gibi sosyal tesisler inşa edilecek.

Bursa'daki çölyak hastalarına tesis müjdesi!

Bursa Çölyak Yaşam Derneği’nin düzenlediği dayanışma kahvaltısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çölyak hastalarının aileleriyle birlikte rahatlıkla yemek yiyip, vakit geçirebilecekleri bir sosyal tesisi inşa edeceklerini söyledi.

Bursa Keles'e modern tesis yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’te kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonu inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıkım töreninde yaptığı konuşmada dağ yöresini sevdiklerini ve bu sevgiyi hizmetlerle gösterdiklerini belirtti.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya 25 milyon TL'lik tesis!

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor. 20 yıldır boş duran bölge dev bir komplekse dönüşüyor.

Bursa Ayyıldız Spor Kulübü'nde yeni tesis yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine güç katmaya devam ediyor. Spor Klüpleri için yaptırdığı tesislerden birini de Yıldırım’daki Ayyıldız Spor Kulübü için hazırlıyor.

Bursa tesis Haberi

Bursa tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yatırmalar hakkında bilgi veren Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Temeli atılacak ve açılışı yapılacak 28 adet tesisin arasında 1 adedi baraj, 2 adedi içme suyu tesisi, 7 adedi gölet, 2 adedi gölet ve sulaması, 9 adedi sulama, 1 adedi ulaşım yolu ve drenaj, 6 adedi taşkın koruma tesisi bulunmaktadır. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nce inşa edilecek ve açılışı yapılacak yaklaşık 210 Milyon liraya mal olacak 28 adet tesis ile 149 Bin 210 dekar zirai arazi sulanacak, 413 dekar ve 5 mahalle taşkınlardan korunacak. gemlik İlçesi ve sahil şeridindeki yerleşim yerlerine yılda 19 milyon metreküp içme ve kullanma suyu sağlanacak. Gemlik İçmesuyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi ile Gemlik İlçe merkezi ile Küçükkumla, Büyükkumla,...