05 / 05 / 2024

Bursa Timsah Stadyumu ne zaman açılacak

Bursa Timsah Stadyumu ne zaman açılacak

Mimarisi ve yapı tekniği ile dünyanın örnek projeleri arasında gösterilen Bursa’nın yeni stadyumu, 2015 yılı Haziran ayında hizmet vermeye başlayacak. Altepe, “Bu yatırımlar yapılıyor, bu kadar mesailer veriliyor, harcama yapılıyor.” dedi.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursa Mudanya’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya’daki parklanma sorununun çözümü için bazı proje hazırlıklarına başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan stadyumu başka bir yere taşıyıp, bu alana yer altına iki katlı otopark, üst kısma ise ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edecek.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

TOKİ Bursa'da toplam 20 bin 871 konut yaptı!

Bursa Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ aracılığıyla Bursa'da toplam 20 bin 871 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

Bursa İbrahim Yazıcı Stadyumu açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Türkiye’nin örnek tesisi İbrahim Yazıcı Stadyumu, Bursaspor’un merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıl dönümünde hizmete açılacak.

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Timsah Stadyumu ne zaman açılacak Haberi

Bursa Timsah Stadyumu ne zaman açılacak

 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya kazandırılan yeni stadyumda sona gelinen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, yeni stadyumun dünya otoriteleri tarafından da izlendiğini söyleyerek, “Projemiz dünyanın örnek projelerinden biri. Çalışmalarda sona geliniyor. Haziran ayının ilk haftasına yetişmesi için ekiplerimizle hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


Başkan Altepe, Bursaspor’un başarılı olması gerektiğine değinerek, “Bursa halkı da Bursaspor’u desteklemek durumunda. Çünkü Bursaspor’un başarısı ve şampiyonluğu Bursa’nın başarısı, takımın başarısızlığı ve küme düşmesi aynı zamanda Bursa’nın başarısızlığıdır. Bu önemli bir durum. Bursaspor prestij kulübümüz ise biz de destek vermeliyiz” şeklinde konuştu.


“Bursaspor’dan başarı bekliyoruz”

Bursaspor’un da Bursa için üzerine düşeni yapması gerektiğine değinen Başkan Altepe, “Bu yatırımlar yapılıyor, bu kadar mesailer veriliyor, harcama yapılıyor. Bursaspor’un da başarısını bekliyoruz” dedi.


Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi ile...