07 / 05 / 2024

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü\'nden satılık arsa

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü\'nden satılık arsa

Bursa Deftarlığı, Bursa Yıldırım'da 480 bin TL'ye arsa satıyor. Satış, 29 Mayıs Salı günü saat 10:20'de yapılacak.

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Bursa'da KDV ve harçtan muaf arsa fırsatı!

İnegöl Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Bursa İnegöl'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV ve harçtan da muaf.

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Milli Emlak o ildeki 3 arsayı 8 taksitle satıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Yolçatı ve İrfaniye Mahallelerinde yer alan 2 adet tarla ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Kamuda olduğu kadar özel sektörde de promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşmeye imza attı.

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü\'nden satılık arsa Haberi

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü\'nden satılık arsa
İlan şöyle;

BURSA DEFTERDARLIĞI ULUDAĞ MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ NDEN SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLAR

Sıra No : 1Taşınmaz No : 16030102803İlçesi : YıldırımMahalle/Köy : FidyekızıkCinsi : ArsaAda: 6974Parsel : 1Yüzölçümü : 612,56 m2Hazine Hissesi: 430,51 m2İmar Durumu: 1/1000 ölç.Uyg.İmar Planında Ayrık Nizam H:18.50(6kat) konut alanı. Tahmini Bedeli: 480.000.00 TL.Geçici Teminat: 48.000.00İhale Tarihi: 29.05.2012İhale Saati: 10:20 Yukarıda tapu kaydı ve ihale bilgileri yazılı bulunan taşınmaz malın , Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürü odasında (Defterdarlık Ek Hizmet Binası, Altıparmak Cad. No:63 Osmangazi-Bursa) hizasında belirtilen tarih ve saatde, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle satışı yapılacaktır, ihalelere iştirak etmek isteyenlerin;
1- ihale saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu veya 2886 sayılı Kanuna göre düzenlenmiş geçici teminat belgesi,
2-