29 / 04 / 2024

bursa yapı konferansı

bursa yapı konferansı

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa yapılan yıkımlarla nefes alıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi yaptığı yıkımlarla kentin yapı stoğunu güçlendiriyor.

Sinpaş'tan SS Modern Bursa Yapı Kooperatifi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. Sinpaş, SS Modern Bursa Yapı Kooperatifini kurdu.

Bursa Mimarlar Odası'nın 16. Olağan Genel Kurulu seçimleri yapıldı!

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 16. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da yapılan seçimlerde Genç Mimarlar Platformu, Yönetim Kurulu üyeliklerini 5-2 kazandı.

Bursa’nın yapı stoğu güvenli mi?

Araştırmalarda, Bursa’nın dünya ligindeki kentler arasına girdiğini, hatta ilk 50 kent arasında yer aldığını gösteriyor. Bu bile kentsel mutluluk kaynağı. Fakat tüm özelliklerine karşın, Bursa’nın yapı stoğu hiç de güvenli değil.

TOKİ Bursa İznik'te 165 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa’nın İznik ilçesinde inşa edilecek 165 konut, 1 cami ve 2 dükkânın ihalesi 21 Ocak 2016 tarihinde yapıldı.

Yıkılan Bursa Atatürk Stadyumu yerine meydan mı yapılacak?

Bursa Olay Gazetesi'nin köşe yazarlarından olan Ahmet Emin Yılmaz bugünkü yazısında yıkılan Bursa Atatürk Stadyumu'nun yerine yapılması planlanan meydan projesini kaleme aldı. İşte Yılmaz'ın o yazısı...

TOKİ Bursa İznik 165 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Bursa İznik Selçuk Mahallesi 165 adet konut, 1 adet cami ve 2 adet dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.00'te gerçekleşecek.

Bursa Yenişehir'e sosyal yaşam merkezi yapılacak!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 27 bin metrekare kapalı inşaat alanına yapılacak olan sosyal yaşam merkezi projesine başlanıyor.

bursa yapı konferansı Haberi

bursa yapı konferansı

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı. mZirvede konuşan Oda başkanı Can Şimşek, "Belediyelerimiz yarışmalara karşı duyarlı değil" sözleriyle sitemde bulundu. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, "27. Yapı Yaşam Fuarı kapsamında Bursa'da ilk kez bir mimarlık zirvesi organizasyonu yapıyoruz. Gerek yerel, gerek ulusal, gerekse uluslararası birçok yerel yönetici ve meslektaşımızı ağırladığımız için sevinçliyiz. Burada ilk olarak mimarlık yarışmalarını ele almak istedik. Bu kapsamda son dönemde yarışmalara önem veren belediye başkanlarını konuk ediyoruz" dedi. Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak yarışmalara karşı özel bir duyarlılıklarının olduğunu dile getiren Şimşek, "Ne yazık ki Bursa'daki belediyelerimiz bizim kadar duyarlı değil. Biz burada yarışmalara önem veren belediye başkanlarına...