05 / 05 / 2024

bursa yapı müteahhitlik adayı

bursa yapı müteahhitlik adayı

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa yapılan yıkımlarla nefes alıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi yaptığı yıkımlarla kentin yapı stoğunu güçlendiriyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşümün merkezi haline gelen Bursa'da kaçak yapılara taviz verilmiyor. Bu yıl, Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından 21 adet yapının yıkımı gerçekleşti.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılara geçit yok!

Bursa Osmangazi Belediyesi, bölgedeki kaçak ve ruhsatsız yapıları yıkıyor. Yetkililer, 400 metrekare alan üzerinde kaçak olarak inşa edilen depoyu yıktı.

Bursa'ya kentsel dönüşümle modern yapılar geliyor!

Bursa'da 196 bin 200 metrekare alanda yapılacak uygulamalarla birlikte mevcut 935 bina ve 212 iş yerinin yerinde depreme dayanıklı, ideal şehir yaşamına uygun yapılar yükselecek.

Akcan Yapı'dan Bursa'da fark yaratacak projeler!

Bursa'da 2001'den beri faaliyet gösteren Akcan Yapı, bölgede bugüne kadar yüzlerce konut inşa etti. Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça, fark oluşturacak projelere imza atarak sektörde ön plana çıktıklarını belirtti.

Bursa Akçalar Mahallesi'nde 3 yılda 5 bin konut yapılacak!

Bursa Nilüfer'daki Akçalar Mahallesi'nin imara açılmasıyla bölge cazibe merkezi olacak. Bölgede 3 yıl içinde 5 bin konut inşaatı yapılması planlanıyor.

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

TOKİ Bursa Cihatlı'da 2. Etap ihalesi yapıldı!

Bursa Gemlik Belediyesi Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi 2. Etap 208 dairenin yapım işi ihalesi yapıldı.

bursa yapı müteahhitlik adayı Haberi

bursa yapı müteahhitlik adayı

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı. İşte Serkan İnceoğlu’nun o yazısı…

İnşaat işlerinde, durgunluk var.

Özellikle…

Kentsel dönüşüm uygulamalarının yavaşlaması ve mevzuatın da, tam anlamıyla halka finansal destekten yoksun olması, sıkıntı oluşturuyor.

Durum böyleyken…

Arapları, Türkiye’den gayrimenkul almaya iten bir düşünce, yaygın bir çözüme dönüşmüş gözüküyor.

Hatta…

Türkiye Cumhuriyeti’nin pasaportunu alabilmeyi teşvik eden tanıtımlar, Arap coğrafyasında yürütülüyor.

Bursa’da, İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ne (İMSİAD) başkan adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi, programını duyurdu.

Dikkatimizi çeken…

İnşaat sektörünü canlandırmak için ‘yeni imar alanları açtırma’ ve ‘imar hakkını artırma’ politikası yerine, dernek kurumsallaşması ve çözüm üretme politikasının öne çıktığını görüyoruz.

Vaat edilen yönetimsel politika…

‘Balık yemeyi değil’ değil, ‘balık tutmayı öğrenme’ sözünü, akıllara getiriyor ve iddialı bir öngörüden söz ediliyor.

Çelebi’nin vaadinde…

Yolu hızlandırmayı, çaba güçlendirmeyi ve sonuca varmayı hızlandıracak yapısal yeni oluşumlar öngörülüyor.

Mehmet Çelebi; bu doğrultuda…

‘Konut İhracatı Komisyonu’, ‘Kentsel Dönüşüm ve Şehir...