29 / 04 / 2024

Bursa Yunuseli sorunları

Bursa Yunuseli sorunları

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Günay Yumruktay, bugünkü yazısında Yunuseli'deki projeleri, yatırımları ve sorunları anlattı. İşte o haber...

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Bursa'da hangi ilçeler dönüşecek?

Bursa'nın önemli sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan müjdeli haber geldi. Aktaş il genelinde 6 ilçeye kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Bursa'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye son olarak Yunuseli Mahallesi’ndeki 2 katlı binanın yıkım çalışmalarına başladı.

Yunuseli Havaalanı'nın arazinin akıbeti merak ediliyor!

Bursa'nın şehir merkezinde bulunan Yunuseli Havaalanı'nın bulunduğu arazinin havaalanı statüsünden çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

Bursa'da 40 bin kaçak yapı tespit edildi!

Bursa’nın en önemli sorunları arasında yer alan kaçak yapılaşmaya karşı etkin bir mücadele ortaya konması, kentin zirvesinin öncelikli gündem maddesi haline geldi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

İmar barışı kapsamında Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı kapsamında, Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Daha önce elektrik ve su aboneliği sorunlarını çözdüğümüz bu tür taşınmazların doğal gaz meselesindeki zorlukları da inşallah yakında aşıyoruz." dedi...

Bursa'nın en önemli sorunlarından biri kentsel dönüşüm!

Bursa'nın en büyük sorunlarından birinin kentsel dönüşüm olduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  Bursa’nın en önemli değeri olan çarşı bölgesinin parlatılması gerektiğini söyledi.

Bursa'nın kentsel dönüşüm sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Nilüfer'in kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Bursa'da kentsel dönüşüm takası!

Bursa Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılı kentsel dönüşüm projesi başlatan Osmangazi Belediyesi, yeni projedeki daireleri şehir merkezindeki kentsel dönüşüm sahasına taşıyıp, lojmanlarla takas edecek.

Bursa Yunuseli sorunları Haberi

Bursa Yunuseli sorunları

Yunuseli sorunlarına (özüm bekliyor 

Günay Bey, köşenizin sürekli bir okuru olarak yaşadığımız sıkıntıyı sizin aracılığınızla paylaşmak istiyor ve yetkililerimize duyurmak istiyorum. 

Yunuseli TOKİ Konutları'nda ikamet eden bir vatandaş olarak belediyemizin semtimize olan ilgisizliğinden ve şikâyetlerimizi dikkate almamasından yorulduk. 

Son 10 yılda bölgede kurulan 3 adet TOKİ ve diğer konut projeleri ile bu bölge yaklaşık 350 binin üzerinde nüfus barındırmakta. Ve gittikçe konutlaşmakta, büyümekte. Burada ikamet etmekte olan insanlar belediyeye ait olan tüm vergilerini vermekteler. 

Ancak, tüm bu konutlaşmaya uygun şekilde hizmet alamamaktayız. Altyapı hizmetleri eksik, yol, kaldırım, sosyal donatı alanları yok, mevcut yollar daraltılıp, işe, okula gidiş 

gelişler çile halindeyken nasıl mutlu olalım. 

Son yerel seçime bir hafta kala (2014) başlanan ve seçimden önceki cumartesi günü tabelalandırılan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nın öncesinde Alman Kanalı ve...