11 / 05 / 2024

bursada sağlık atağı

bursada sağlık atağı

Son 3 yılda 3 milyar lirayı aşan sağlık yatırımı alan Bursa’da kamu hastanelerindeki yatak kapasitesi 2017 sonunda neredeyse iki katına çıkacak.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Lıberty Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lıberty Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Münir Valiyev tarafından kuruldu.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Bungalow World Turizm Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bungalow World Turizm Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tuncer tarafından kuruldu.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Max Tools İnşaat Otomotiv Sağlık Ürünleri Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Tools İnşaat Otomotiv Sağlık Ürünleri Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem İzmirlier tarafından kuruldu.

bursada sağlık atağı Haberi

bursada sağlık atağı

Devlete ait sağlık tesislerindeki yetersizliği uzun yıllardır aşmaya çalışan Bursa, bu şansı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Bursa’dan milletvekili seçildiği yeni dönemde elde etti. Bu dönemde kentteki sağlık yatırımları kısa sürede hız kazanırken, hayırsever işadamları da yatırımlara katkıda bulunmak için birbiriyle yarışır hale geldi. Bursa’da son 2 yılda 9 hastane tamamlanırken, Bursa Şehir Hastanesi de dahil 5 hastanenin inşaatı devam ediyor. 4 hastanenin ise temelinin önümüzdeki günlerde atılması beklenirken 6 günde 3 hastane protokolünün imzalandığı hareketli günler de yaşandı. Devam eden projelerle birlikte son 3 yılda 3 milyar lirayı aşan sağlık yatırımı alan Bursa’da yatak kapasitesi 2017 sonunda neredeyse iki katına çıkacak. Mevcut 4 bin 650 olan yatak sayısı 8 bin 500 olacak. 


Sönmez Holding’den sağlığa 50 milyon lira 

Bursa Acemler’de...