07 / 05 / 2024

bursada yeni huzurevi

bursada yeni huzurevi

Kamudaki kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2 yıl önce Türkiye'de ilk yıkılan kamu binası olan Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu nun yerine inşa edilecek yeni huzurevinin avan projesi hazırlandı.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

2023 sonuna kadar 53 huzurevi yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2023 sonuna kadar 53 huzurevi açılacağını belirtti. Selçuk, yeni yapılacak huzurevi hizmet binaları için üç farklı mimari modelinin uygulanacağını açıkladı.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

Sivas'a yeni kültür merkezi geliyor!

Sivas’ta yapımına başlanan yeni kültür merkezi ile huzurevi inşaatının çalışmaları aralıksız sürüyor. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte hafriyat çalışmalarına başlanan yeni kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Burdur'a Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi geliyor!

Burdur’da uzun bir süredir gündemde olan yeni Huzurevi projesi hayata geçiyor… Burdur’a kazandırılacak olan 100 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, yatay mimari anlayışı ile inşa edilecek.

Bursa Nilüfer'e ikinci huzurevi!

Nilüfer’e yeni bir huzurevi daha yapılması için ilk adım atıldı. Çamlıca Mahallesi’ne yapılacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi projesinin protokolü imzalandı.

Antalya Karpuzkaldıran'a yapılacak yeni huzurevi 2018'de açılacak!

Antalya Karpuzkaldıran'da depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Fethi Bayçın Huzurevi binasının yerine yapılacak 150 kişi kapasiteli yeni huzurevi için müjde geldi. Huzurevi 2018'de hizmete girecek.

Bursa Maksem'e yeni huzurevi yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gökçen Ailesi tarafından Maksem Ali Paşa Mahallesi'nde yaptırılan yeni huzurevinin bölgeye değer katacağını söyledi.

Bursa'daki 300 yıllık bina huzurevi oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Maksem Ali Paşa Mahallesi’ne yapılan yeni huzurevinin bölgeye değer katacağını söyledi. Altepe huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yalova'ya 2 yeni huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını söyledi.

Yalova’ya 2 huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini, eski huzurevinin bulunduğu alanda da yeni bir huzurevi yapılacağını söyledi.

bursada yeni huzurevi Haberi

bursada yeni huzurevi

Bursa Valiliği, Yıldırım Eşrefiler Caddesi'nde inşa edilecek yeni huzurevi için 4 milyon lira ayıracak bir hayırsever arıyor. 


Kamudaki kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2 yıl önce Türkiye'de ilk yıkılan kamu binası olan Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu nun yerine inşa edilecek yeni huzurevinin avan projesi hazırlandı. Temenyeri'ndeki Sultan Abdülaziz Han'ın av köşkünün altında, Bursa'nın en giizel mahallelerinden Eşrefiler'de, asırlık çınar ve çam ağaçlarına sahip 12.7 dekarlık alan yaşlılar için tam bir dinlenme mekanı olacak. Mülkiyeti Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait 2. sınıf doğal sit alanında yetiştirme yurdunun yıkıldığı yaklaşık bin 200 metrekarelik alana yapılacak yeni huzurevinde 92 kişi kalabilecek. 


2 TALİPLİ ÇIKTI AMA... 


Bursa'da onlarca kişinin huzurevine girebilmek için sıra beklediği bir dönemde, şehrin içerisinde yeşilliklerle bezeli alandaki yeni tesislere büyük ilgi olacağını belirten...