13 / 05 / 2024

bursadaki bulvarlar

bursadaki bulvarlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 25 metre genişliğindeki çift yönlü Sıhhiye Bulvarı ile Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinde trafik sorun olmaktan çıktı.

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı için 47 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı yıkarak güzelleştirdiklerini söyleyerek, “30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binanın daha yıkımını yapıyoruz. Bu yol Samanlı Yolu’nu Acemler’e bağlayacak” dedi.

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Bulvarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sac Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sac Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Cebeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Petrol zengini Bakü'de Paris inşa ediliyor!

Petrol zengini bugünkü Bakü kendisini yeniliyor. Geniş bulvarları ve muhteşem apartmanlarıyla burası Paris'e çok benziyor. Yeni inşa edilen Venedik tarzı bir kanalda gondollar yüzüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Ankara Sabancı ile Bağlıca bulvarları birbirine bağlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 4 kilometrelik yeni bulvarın harita çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş'a yeni bulvarlar geliyor!

Kahramanmaraş’ın kuzey bölgesinde bulunan, şehrin doğu ve batısı arasında Ahırdağı eteklerinde yapımına başlanan Kuzey Çevre yolunda devam eden çalışmalarda toprak dolgu, tesviye ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa yeni bulvarlarla nefes alacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinde yaşanan yoğunluğu en asgari düzeye indirgeyebilmek için yeni bulvarlar, köprülü kavşaklar ve alternatif yollarla planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ın bulvarları asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yapımı tamamlanan Necip Fazıl Hastanesi yanındaki bulvarda asfalt çalışmaları başladı.

Düzce'deki 3 bulvar tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmalarında üç bulvar tamamlandı. Kuyumcuzade Bulvarı ile başlayan çalışmalar Nezih Tütüncüoğlu’nda yapılan at yapı çalışmalarının ardından asfalt serilmesi ile birlikte sona erecek.

bursadaki bulvarlar Haberi

bursadaki bulvarlar


Bursa kent merkezinde yeni yollar, köprü ve kavşaklar ile raylı sistem yatırımlarıyla ulaşım sorununu önemli ölçüde ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, nüfus yoğunluğunun artamaya başladığı yeni yerleşim alanlarına da yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinin trafik yükünü ortadan kaldırmak amacıyla yaptırılan Sıhhiye Bulvarı tamamlandı. Toplam 1,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş – geliş olarak yapılan yolda tretuvar düzenlemeleri de tamamlanırken, kullanıma açılan yol bölge trafiğine nefes aldırdı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş, okul ve alışverişlerine zaman kaybetmeden sorunsuz bir şekilde gidebilmesi, ulaşımda konforun da artması amacıyla yol açma çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Geçit, Balat ve Mudanya yolu bölgesinin de son yıllarda hızlı gelişim gösterdiğini ve yapılaşma yoğunluğunun artmaya başladığını...